středa 27. července 2016

rouvray teror holland

Marine le Pen: Ti, kteří vládnou již 30 let, nesou zodpovědnost za to, co se děje.

Vražda 96letého kněze v kostele v Saint Etienne de Rouvray, francouzské zpravodajské kanály se celý ten věnují tomuto tématu. Karim Hakiky, jinak milý muslimský televizní pracovník ve francouzské čtyřiadvacítce, kterého má moderátorka informačního bloku stále po ruce, koleduje (jinak se to nedá definovat) v úterý celé dopoledne, že stopa vrahů vede do místního blázince a možná půjde opět o amok.
  Jde tedy jenom o to, co se podaří mediálním lhářům vsugerovat veřejnosti. Německým televizím a Merkelové&spol. se podařilo lid přesvědčit, že řadu měsíců připravované vraždy jsou amokem, pisatelé detektivek s tím budou mít problém, a tak Karim Hakiky to zkouší i ve Francii, islámské stopě se vyhýbá jako čert kříži. Schema mu nabourá do pořadu omylem pozvaná normálně myslící psycholožka – amok ve dvojici zatím psychologie nezná.
     Až na pár perliček se pořad se stává nudným, dlouhé hodiny opakovat pár záběrů a nic neříct než politickokorektní triviality, to že policie neutralizovala dva vrahy, toho si všimli i kolemjdoucí.  Stále se čeká na vyjádření policie a prezidenta, který se spolu s ministrem vnitra vypravili na místo činu a pravděpodobně pisatelé prezidentských  řečí potřebují v tomto případě víc času. Demisi těch dvou, i když by byla logickou, nikdo nezmiňuje. Nudu pociťuje i moderátorka a tak do Vatikánu, tam svatý otec si balí kufry.
  Určitě Vatikán, který rozehrál s Merkelovou nebezpečnou islamizační partii, něco řekne. Mluvčí papeže Lombardini: „Papež hluboce zasažen a asi se modlí a kupodivu opět za uprchlíky, jen nepolevovat v otvírání dveří“. Toť vše. Moderátorce v Paříži a nejen jí, se to zdá málo, doplní to reportérka čtyřiadvacítky ve Vatikánu Mendozová, podle výslovnosti a kostýmu asi z Argentiny. „Nebojte se, svatý otec je dobře chráněn, vatikánská ochranka, italští policajti a až dorazí do Polska, tam už čekají bezpečnostní složky.“  Trochu přehnané se to zdá  přece jenom duchovně elegantnější francouzské moderátorce a utne to. Zabili chudáka stařečka v kostele a vatikánský tlučhuba má ochranek přehršle. O Františka se nikdo nebojí, jemu od jeho islámských kamarádů nic nehrozí. Že zabili starého kněze, který celý život věnoval církvi, k tomu ve Vatikáně nemají co říct. Katolíci jsou v jejich pojetí stádo vydané napospas vrahům. Ať se jim vydají oni sami ze svých dobře chráněných a bezpečných kantýn, anebo místo Koránu si čtou v Bibli Lv.26,6: "Zemi daruji pokoj", říká starozákonní Bůh, ale ten jim tam nevoní.
    V Polsku před poskakující mládeží bude arcipastýř blábolit o tom, že dál musíme přijímat islám v Evropě a dál se islamizovat. Kde v Bibli se praví, že biskup má vystupovat na podobných tyátrech, hrát tyto televizní komedie a navíc přesvědčovat o kvalitách jiných náboženství. V Talmudu se dočteme, že jsou tři kategorie lidí pro něž je život stěží životem: "Přehnaně soucitní, popudliví a melancholičtí." Adekvátní psychanalýza vatikánských podivínů. 
  Konečně policejní sdělení, jeden z pachatelů měl bezpečnostní náramek a jeho pohyb měl být sledován. Prezident mluví o bloku proti teroru, ale do bloku už s tímto prezidentem ve Francii nikdo jít nechce. Vyjímečný stav bude pokračovat. Teror dál potrvá, ale Republika nakonec vyhraje.  A řadu dalších hodin opakují záběry s prezidentem a ministrem vnitra. Pak Boubaker, rektor pařížské mešity, ten též vždy po něčem takovém - nic s islámem to nemá do činění.
    Informační blok pokračuje stejně nezajímavými bláboly dál. Chyba v socializaci mládeže. Už jenom politicky korektní a prověření. Vrazi  napodobují své starší kamarády, dělo se to prý i za francouzské revoluce, říká odborník. A jiný intelo: „V koránu jsou nějaké násilné pasáže, ale jsou i v evangeliích.“ Nečetl ani to ani ono.  Z Charity sdělují, že se modlí a přepravují imigranty dál. Od arabských spolužáků vraha se dovíme, že tvrdil, že islám nemá ve Francii dost prostoru. Pořad čtyřiadvacítky se podobá trapné reality show s aktéry chabější inteligence. 19letý muslimský vrah, je symbolem jedné hrozné věci – selhání francouzského školního systému, který po socialistických a politickokorektních reformách přímo brání integraci a přispívá k vymazání  francouzské identity v hlavách. Současná muslimská ministryně školství Belkacemová tomu intenzívně napomahá.    
    Znalec náboženství, stařec s dobře nabarvenými vlasy Odon Vallet k vraždění: 30% katolíků volí Národní frontu, nikdo z prezidentských kandidátů by neměl využívat vyhrocené situace. Trumpovi hned narostly preference. Zdá se, že znalec mluví trochu z cesty a nebo je postižený amokem nenávisti proti katolíkům.
   Šot s prezidentem a bývalým prezidentem Sarkozym neustále opakují, režisér nemá amok, ale bude opilý. Sarkozy tvrdí, že pokud by vláda aplikovala jeho návrhy, nemuselo k tomu dojít, chce lepší legální rámec pro boj s terorem. On, který otevřel Francii islámské imigraci, který snížil stavy policie o desítky tisíc, který eliminoval jakoukoliv kontrolu francouzské hranice, má řešení.
   Marine le Pen, která jediná má řešení, tu do pořadu nepozvou. Pouze citují její tweet: Ti kteří vládnou v zemi již 30 let, mají zodpovědnost za to co se děje.“  

Žádné komentáře: