pondělí 25. července 2016

habsburk lotrimk

Majordomus velkého rodu

 Prokurátor Řádu sv. Jiří – řádu domu Habsburk - Lotrink  Dr. iur. Norbert Freiherr van Handel píše v veřejném provolání adresované Merkelové. Hlas velkého rodu  Habsburků, který se staletí podílel na budování evropské identity a kterému je evropská idea vlastní, burcuje i proti plebejské, primitivní a destrukční politice současných unijních mocipánů. Kéž by tento apel přesvědčil i ty, jejichž mozky odporné lži Evropské unie a Merkelové stále drží v zajetí.
   Kdo vám dal právo, paní Merkelová, zničit Evropu? Kdo vám dal právo zničit evropskou identitu? Kdo vám dal právo proměnit Německo v zemi nejistoty a uprchlických táborů, znásilňování a bezuzdné kriminality?
   Kdo vám dal právo destabilizovat v důsledku vaší politiky Rakousko, Chorvatsko, Slovinsko, jižní Tyroly atd.
   Jakým právem si dovolujete s Renzim v Římě kritizovat rakouskou hraniční politiku, když na druhé straně tvrdíte, že do Německa nepřichází již tolik imigrantů – a to v důsledku právě rakouské hraniční politiky?
   Kde berete spolu s Schäublem oprávnění k miliardovým finančním injekcím do Řecka, které jsou transferovány do německých a francouzských bank a sanují jejich bankrotující finanční operace - jsou to přece peníze evropských daňových poplatníků.
    Kdo dal právo vašemu vícekancléři Gabrielovi kritizovat demokratické Rakousko a vměšovat se do prezidentských voleb.
   Jak se slučuje vaše pojetí demokracie s antidemokratickým policejním státem Tureckem, které podporujete, vaše falešná imigrační politika dovedla Evropu do situace, kdy je vydíratelná Erdoganem.
   Jakým právem dojednáváte s Tureckem bezvízový režim,  který přivede do Evropy  sta tisíce Turků.
   Kdo vlastně jste, aby jste si mohla dovolit islamizovat celou Evropu, bez ohledu na zájmy a vůli obyvatelstva?
   Kdo vám dal právo prosazovat TTIP, které vrhne Evropu do rukou amerických velkých bank?
   Domníváte se, že ze středního Německa pocházející pastorova dcera s komunistickou minulostí má nějaké morální oprávnění zruinovat celý kontinent.
   Domníváte se, že talentem k intrikám zabráníte své rychlé demisi a opravdu si myslíte, že vstoupit do dějin jako ničitel civilizace je tak žádoucí?
   Domníváte se, že se svými servilními kolegy z vaší vlády zabráníte odporu Němců a Evropanů, že zabráníte stavu blízké občanské války, který je pozorovatelný v některých evropských zemích.
   Jste opravdu hrdá na to, že zničíte evropský mír a kulturní identitu našeho kontinentu.
   Vezměte ne vědomí, že nakonec víc a víc lidí, kterým leží na srdci budoucnost Evropy a ne jejich vlastní profit, se spojí a zabrání vaší katastrofické politice.

Žádné komentáře: