neděle 31. července 2016

hlava noha dekapitace

Hlavu mu uřežou příště, prozatím se vyhýbejme německému ráji

   V pondělí došlo v Porýní-Vestfálsku k pozoruhodné příhodě. Lepší než nudné večerní krimi v německých televizích.
   Lékař ve své ordinaci napaden Palestinci a tak tak, že mu hlavu neuřízli. Manželka dostala z příhody infarkt a leží na jipce. Pokusila se manžela lékaře chránit, zbičovali ji přitom, ale v nerovném boji získala cenné minuty a dorazila policie.  
  Do chirurgické ordinace dr. Attily Tana přišel mladý Palestinec v doprovodu své zahalené přítelkyně. Byl již nějakou dobu po nemocničním zákroku se zlomenou nohou a pociťoval bolest. Žádal doktora o okamžité ošetření. Vyzařovala z něj agresivita, která narůstala během lékařského zákroku, píše Kölner Express.
   Lékař mu vysvětlil postupy a cvičení, které by měl provádět. Palestinec s tím nebyl spokojen a s nadávkami opustil ordinaci. Krátce poté se vrátil s otcem a bratrem. Situace eskalovala. Dr.Tan popisuje tu hrůzu: „Vstoupili do ordinace se slovy, kde je ten kurví syn. Poté vytasili Rambo-nůž a chtěli mě zabít. Zdravotní sestry a dvě pacientky se zamkly ve vyšetřovně a volaly policii. Palestinci mě chtěli podříznout.“  Starší z mužů volal: „Jsem Palestinec a podřezal jsem již hodně Židů.“
   Během řádění se zoufalá manželka rozhodla vlastním tělem bránit svého muže. Palestinec uchopil mramorovou sošku a praštil ji, naštěstí se netrefil. Během této ďábelské operace povedení Palestinci volali Allah akbar. Vypověděli to posléze v kabině zamknuté ženy, domnívaly se, že je již dobojováno a lékař s manželkou jsou bez hlav. Nebylo.
   Mladým Palestincům se podařilo lékaře uchopit, evidentně není tak bojovný a odvážný jako manželka, ta bojovala dál. K závidění, jak dobře lékař u oltáře volil. Naštěstí než mohlo dojít k dekapitaci lékaře, který to již vzdal a očekával výkon mu doposavad známý pouze z pitevny, vtrhla dovnitř ozbrojená policie a zasáhla. Podivným způsobem - Palestinec s jedním ze synů uprchli. Leč k večeru se oba dostavili na polici s advokátem. Lékař neordinuje a sám si ordinuje antidepresiva a jeho žena bojuje na jipce.  

Žádné komentáře: