úterý 8. března 2016

viktor orban

Poslední Evropan

 Viktor Orbán. Evropan mezi podivnými handlíři a jedním Turkem. Nepovedená komedie už nemůže mít odpornější průběh. Viktor Orbán jim pokazil radost – žádní uprchlíci přímo z Turecka do Evropy.
  Nehledě na turecký diktát - víc miliard, žádná vízová povinnost pro Turky a bůhví, co dalšího Turkům upachtění  Merkelová s Junckerem  slíbili – žádné kontingenty uprchlíků přímo z Turecka do Evropy. Miliony Arabů z Turecka mají kolonizovat Evropu. A to těm trapným vůdcům evropských zemí připadá normální? Veto. Ať žije velký Evropan Viktor Orbán. Bez jeho přítomnosti by handlíři něco ukuchtili, co by páchlo na dálku .
  Turek Davutoglu s knírem a ironickou tváří připomíná osmanského pašu z konce osmnáctého století. Tenkrát končil turecký diktát v Evropě (zásluhou Rusů a českých vojáků v rakouské armádě) – dnes diktát začíná zásluhou Merkelové a Junckera. Davutoglu zvyšuje nároky a je vtipný – nic za to nebude. Proč taky, házet perly hlupákům, pardon těm vůdcům tam v tom houfu, je zbytečné. Že mají peníze, tanky, válečné lodi, vily, auta a bůhví co ještě, hlavně nemají budoucnost a pokud tito budou dál vládnout evropským zemím, nemá budoucnost ani Evropa. A Viktor Orbán je jedinou nadějí zbabělé a trapné Evropské unie.
 

Žádné komentáře: