neděle 13. března 2016

uzurpator v mnichove

Kardinál Marx. K velkému neštěstí pro německé křesťanství je tento adorátor Angely Merkelové předsedou biskupské konference. Jak sám říká, modlí se za Merkelovou velmi často, doufejme, že se též někdo modlí za jeho hříšnou duši.
 Své poslání chápe jako udílení rad až příkazů v intencích vládnoucí kamarily. Po všech konkordátech a dohodách mezi Vatikánem a Německem se flagrantním způsobem vměšuje do německého politika na straně mediálního fašismu a proimigrační propagandy. Posláním biskupa je šířit evangelium a vznešenou Kristovu zvěst, na to tento přeotylý kardinálský parazit dávno zapomněl, není to pohodlné a ztratil by mediální popularitu. A konečně co s Kristovou zvěstí v pokrokovém světě.
 Dennodenně plní kardinálovy nesmysly německá politickokorektní, ale prolhaná média všeho druhu. Kardinál se proměnil v tribuna a klíčového advokáta polodiktatury Angely Merkelové. V Handelsblatu se dočteme, že tento pseudokřesťan kryje Merkelové záda.  Je organizátorem proimigrační hysterie v katolické církvi. Nikdo v církvi se neodváží proti němu vystoupit, pokud se tak stane je brutálně likvidován (kněz v Essenu, který se účastnil demonstrace AfD). Být v politické opozici proti kardinálovi zakládá i na možnost exkomunikace, proti pedofilům kardinál už tak nehoruje. Přetavíme meče v pluhy a místo kostelů minarety. V televizních štvanicích vystupují kardinálovi nohsledi, aby očerňovali jedinou opozici Alternativu pro Německo (AfD), způsobem adekvátním propagandistů z Rajchu.  (viz. ZDF)
 Nehorázně hulvátským způsobem se tento sebe-proklamovaný mluvčí křesťanstva vměšuje do vnitřních záležitostí tradičně křesťanské CSU. Přímo – diktovat a kontrolovat úplně všechno ve stranické politice, on říšský hrabě a oni poddaní. Kardinál neváhá a účastní se zasedání poslanecké frakce CSU a poslancům naznačí, co je čeká, pokud budou k Merkelové kritičtí – bez paralely v Evropě za posledních sto let. Do Evropy může přivandrovat každý, jsou instruováni poslanci CSU,  je tu naděje (na dobré bydlo). Podle kardinála to zakládá na oprávnění stát se Evropanem.
   Alternativa pro Německo (AfD) barví kardinálovy oči do ruda. Předsedkyně AfD Frauke Petry prohlásila, že kardinálova pozice v imigračním problému je vylhaná. Místo muslimů v Německu by se měl kardinál zabývat situací křesťanů na Blízkém východě (a v Německu samotném). V německém církevním superpastýři to vyvolalo amok vzteku. Prý AfD kope hroby ve společnosti a vede radikálně nenávistné řeči. Kardinál zakázal přístup politikům AfD na katolické dny.
   Včera v předvečer důležitých voleb do tří zemských sněmů dal hovor Frankfurter Allgemeine: „Věřící nesmí dát hlas protiimigrační straně (přímo míří na AfD)“. Hlas jakýmkoliv ateistickým levicovým extrémistům a antikřesťanům se povoluje.
   Tento ťulpas se zmocnil katolické církve přímo ďábelským způsobem. Erasmus Rottedamský kdysi napsal, že i tito církevní uzurpátoři budou souzeni. Nezbývá než se při návštěvě chrámu modlit za to, aby bůh pomohl své církvi k skutečným pastýřům a vyhnal z chrámů politické agitátory včetně kardinála Marxe.  

Žádné komentáře: