středa 23. března 2016

multikulti

Chtějí (EU a spol.) multikulturalismus

   Tak ho mají v Molenbeeku (a jinde). Píše na serveru Bvoltaire lékař Pierre Mylestin. Ve jménu republiky a Allaha slitovníka byl Abdeslam zatčen, zraněn do nohy.
 Skrýval se ve svém rodném Molenbeeku, předměstí hlavního města Unie, kde se již odehrává demografická kapitulace Starého kontinentu  tváří v tvář mladému ottomanskému impériu. Vraťme se na chvíli k našim šarmantním tlachům, jak je hezké, když můžeme společně žít a obzvlášť s náboženstvím lásky, tolerance a míru a zdravé stravy typu halal.
 Abdeslam se tam pohyboval jako ryba ve vodě mezi „umírněnými“ muslimy. A v pátek do mešity? Nikdo nic neviděl, ani neslyšel. A imám se ho snažil dovést k doznání? Vyšetřování snad odkryje tyto detaily. Rodina a okolí jsou určitě vším velmi  překvapeni, byl to tak živý, hodný chlapec. Belgický list De Morgen píše, že celá čtvrt věděla, kde se pohybuje a skrývá. Nikdo s tím nešel na policii. Podivná solidarita a identifikace s vrahem. Naštěstí neprovedl ten zločin v Číně. Měl by právo na kulku do týla a spočítali by to i mešitě, kde se s podobnými radikalizoval. Ale Abdeslam byl zatčen v demokracii, má právo na rychlou chirurgickou pomoc, na advokáta a na psychiatra. Na odborníka v mentálních problémech, které příležitostně v jistých příležitostech gradují. Psychologická podpora též pro rodinu a blízké.  A třešnička na dortě – Abdeslam má právo na tweet bývalé ministryně justice Taubiry „Salah, zatoulané dítě, znásilněné sociální nespravedlností, máme tě v srdci, květe pošlapané kultury. Amen“.
 Abdeslam byl chycen živý, nemůže si nárokovat roli mučedníka a nemá tedy v ráji právo na slíbené panny, na rozdíl od jiných, kterým se to podařilo.  Bude mluvit? Možná mlčet. Bude mít obdivovatele? Následovníky?  Nejlepší z nich padnou v boji s nevěřícími. A noví bojovníci opět povstanou. Bookmakeři v Molenbeeku  mohou jen tipovat, kdy opět. Jaro bude pravděpodobně teplejší od léta - příští roky.
  Chtěli jste (a chcete) multikulturalismus - ejhle Molenbeek.
      

Žádné komentáře: