úterý 22. března 2016

dresden

Tatjana Festerling včera vpodvečer

   Každé pondělí se v Drážďanech sejde několik tisíc lidí, aby protestovali proti islamizaci Evropy a proti merkelizaci Spolkové republiky. Trvá to už přes rok. V materiálním blahobytem posedlé  Evropě něco podobného dávno neviděno.  A všichni ušlechtilí polosvatí politruci od milionářských kantýn hobby žurnalistů Augsteinova typu, který má též jistou vytrvalost v psaní pondělního úvodníku spodní kvality do Spiegelu, až po bioekologické kantýny s koňakem bez etanolu v evropskounijních bruselských centrech.
  Pegida vyvolává v unijních politrucích a bundes vládnoucí sociálně-pseudokřesťanské-zelené kamarile pavlovské reflexy podivného typu. Ministr justice Maas osobně a politická policie (úřad na ochranu ústavy) zpovzdálí v drážďanském bunkru pod rathausem pečlivě  monitorují demonstraci. Každá věta řečníků se rozkládá a skládá ve státních laboratořích a ústředních výborech ušlechtilých politických stran. Hon na ty tisícovky lidí nemá obdoby. Univerzitní flistři zkoumají jejich duševní zdraví popř. možné sexuální deviace. Zatím ti nejušlechtilejší, kteří vedou politické partaje,  nerozhodli jestli zaútočí nejdřív politická policie, pak půjde o rasonacismus nebo spíš  vědecká opora, pak půjde o mentální deviace s povinnou léčbou. Oboje možné.
  Než k tomu dojde -  Tatjana Festerling. Doufejme v nemožné a snad ona jednou povede bundes stát. Včera analyzovala evropskounijní handlování s Tureckem. Merkelové diktuje ty politické nesmysly finanční mogul Soros, řekla včera Tatjana Festerling. Merkelová se tímto dopouští velezrady na naší zemi, postrašila kancléřku.   Festerling vychází z faktu, že Sorosův spolupracovník Gerald Knaus radí též Merkelové, obzvlášť v tureckých záležitostech.  Festerlingová se domnívá, že část z 6 miliard eur věnovaných Turecku, odplula do Islámského státu.  Připomněla též, že Viktor Orbán považuje Sorosa za iniciátora imigrační vlny. Soros několikrát imigrační přesun v médiích podpořil.  Proč by měla Evropa realizovat Sorosovy personální vize? Existuje jeden rozumný argument pro to, aby Evropa přijala miliony muslimů?
  Tatjana Festerling připomněla řešení imigrační krize, které navrhuje profesor  Gunnar Heinsohn. Plocha muslimských států je 75krát větší než je plocha Německa a 6.5krát větší než je plocha Unie. Proč nevytvořit v těchto státech neutrální zóny pro uprchlíky, popř. je rozptýlit v těchto kulturně příbuzných zemích.  Festerlingová se odvolává na freiburský thing-tank (SAT), který ve svých analýzách uvádí, že dohoda s Tureckem nic nezastaví. Podle SAT přijde do Německa v 2016 v nejlepším případě 1.6 milionu lidí, ale možné je, že to bude i 6 milionů.  Německá politika není na výši dynamice reality.
 Tatjana Festerling zmínila, že evropským řízeným médiím záměrně zcela unikají fakta. Minulý týden v Nigérii muslimští extrémisté zabili 500 křesťanských farmářů. Nemají křesťané z Nigérie právo na azyl? To uniká Sorosovi, Merkelové a Knausovi. Saúdská Arábie postavila na svých hranicích ochrannou bariéru, Evropa na to nemá právo. Organizátoři evropského kolapsu samozřejmě nemají zájem na tom, aby se Evropa bránila a chránila.

Žádné komentáře: