úterý 9. února 2016

merkel

aaaaepochtimes.de/politik/welt/kanzlerin-merkel-will-nato-zur-unterstuetzung-der-tuerkei-einsetzen-a1305207.html?meistgelesen=1

V Turecku

   Z Merkelové jde strach. Svým počínáním, vědomě nebo nevědomě, kdo ví, ničí celou evropskou budoucnost. Má strach. Proč? Rusové pomohou syrské vládě do té míry, že zvítězí, zlikvidují se teroristické organizace a islámský stát. Nastolí se stabilita v Sýrii.
  Epochtimes je objektivní informační server v Německu a referuje o návštěvě Merkelové v Turecku. S Davutoglum prohlásili, že NATO musí pomáhat Frontexu a podpořit turecké námořní patroly. K bezpečnému a rychlejšímu transferu milionů muslimů do Evropy. K čemu vůbec potřebují evropské země NATO? Evropa je ohrožena invazí z Asie a Afriky a NATO pod americkým diktátem odmítá reagovat. Merkelová předala Turecku miliardy a slíbila další. Němečtí policisté budou pomáhat tureckým policistům při (proti?) ilegálním přechodu milionů do Evropy. Její rétorika je do té míry prolhaná, že se nedá dešifrovat nic, kromě její evidentní snahy "obrodit" Evropu kvalitnější africkou,  afghánskou aj. populací. Podle Davutogla na příštím zasedání ministrů obrany zemí NATO se mají najít účinné mechanismy na syrsko-turecké hranici a v Egejském moři, k čemu, to tento Turek neřekl. Evropa se dostala do německo-tureckého zajetí. Kdy a kdo ji vysvobodí?
   Merkelová dál: "Nejen, že jsme se ulekli (asi s Davotoglu), ale jsme otřeseni z toho, co za utrpení povstalo po ruském leteckém bombardování". Leká se výběrově a jedná podle. Ať zřídí neutrální zónu na turecko-syrské hranici, jako přechodné útočiště pro uprchlíky z válečné zóny a miliardy nasype tam a ne Turkům. Syrský prezident s tím souhlasí.
   Syrská armáda podporovaná ruským letectvem vyhnala z oblasti Aleppa různé teroristické organizace jako Al-Nusra aj., že se jedná o teroristy si může Merkelová ověřit u syrských biskupů, ale ona věří pouze imámům a Turkům. Al-Nusra je financovaná Saudskou Arábií a Tureckem, možná těmi penězi, které Merkelová s Junckerem sypou Turecku. Epochtimes píše, že ruský vojenský úspěch komplikuje v očích západu situaci. Než ruský úspěch a konec války, to raději válka do konce světa. Raději bezvýhradná podpora sunitské straně, která se svými středověkými postoji je pro západní civilizaci podstatně nebezpečnější než alawitská strana a prezident Assad.
   Generální tajemník kurdské strany práce říká, že Erdogan je skutečný kalif džihadistických milic, má pro to důkazy. Rusové předložili důkazy o spojení Erdogana s islámským státem v prosinci. Merkelová pomůže Turecku.

Žádné komentáře: