neděle 7. února 2016

karamazov

Smrdutá

   Slovo poněkud archaického podtónu, kdysi v divadle Na zábradlí jsem registroval tento terminus. Starý Karamazov v posedlosti ženami musel mít poměr i s  mentálně postiženou ženou a z tohoto poměru nevzešlo nic dobrého.
  Politika Merkelové i ona sama mi evokují tento terminus. S dogmatickou úporností, která se blíží sklerotické pomatenosti opakuje totéž a totéž. S ještě větší razancí a prolhaností. Ve   svém pravidelném sobotním video-podcastu  v podstatě tvrdí, že netvrdí nic - řešení imigrační otázky neexistuje. Jednotlivé země Unie ať se do toho nepletou. Základem blahobytu jsou otevřené hranice - možná pro ni, pro její posedlost mocí, totální chaos jí umožní, aby zmanipulovala a znásilnila demokracii. Voda nás chrání od uprchlíků, ale ne dostatečně, vyjevila německá a unijní vůdkyně. Pojede opět rychle do Turecka a bude jednat a korumpovat penězi. Jinak se to totiž nedá nazvat, Turecko proti všem smlouvám a mezinárodním konvencím posílá evidentně ve velkém statisíce lidí do Řecka a dostane za to zaplaceno. Eura, ne mezinárodní soud.
   Je směšná, ať si přečte reportáže i v politickokorektních novinách - Turci přímo organizují transfer statisíců do Evropy, od Erdogana po posledního fízla. Zesměšnila celou Evropu. Merkelová s Junckerem blokují jakoukoliv rozumnou ochranu řecké hranice. Může to konzultovat s řeckým ministrem obrany Kamenosem. Ona je součástí mafie, která organizuje transfer ilegálů do Evropy. Podle jejího vyjádření Turecko málo brání v životu nebezpečném přechodu lidí z Turecka do Řecka. Ona samotná je nebezpečná životu Evropanů. Evropa prý musí být připravena legálně přebírat imigranty (přímo z Turecka). Dost už těch nesmyslů..

Žádné komentáře: