pondělí 9. listopadu 2015

asselborn

a.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/fluechtlingskrise-die-eu-kann-auseinanderbrechen-13901572

  Kéž už by k tomu došlo..

   Hlavní (dobrá) zpráva dnešního Frankfurter Alegemeine: "Unie se může rozpadnout". Noviny citují lucemburského ministra Asselborna, tento člověk se často prezentuje v německých televizích, kde je jeho hlavním posláním dělat vatu politicky korektním moderátorkám. Pokud ony zapláčí nad mrtvým dítětem na tureckém pobřeží, on též zaroní a pak se spravedlivě rozohní a obvykle útočí na východoevropany, podle tohoto trpaslíka jsou nákaženi rasismem a nenávistí.  Nic jiného  nevymyslí, proč by, v Lucembursku to není třeba. V televizním ARD zcela vulgárně a nemístně napadal přítomného maďarského ministra.  V příspěvku www.meras.cz/2015/09/poprava.html  popsal  meras jeho počínání.
  Z FAZ se dovídáme, že ministři vnitra EU se radí o uprchlících.  Váznoucí rozdělování imigrantů má stát v centru jejich jednání. Asselborn varuje, že pokud nedojde k rychlému rozdělení imigrantů, rozpadne se EU. Musí z toho mít opravdu velký strach, protože Lucembursko, pokud se začteme do hospodářských statistik, zcela parazituje na tomto molochu. Zatím se podařilo ze 160000 imigrantů udat pouze 130. Podle tohoto politikáře, pokud by země projevily solidaritu, bylo by problému. I po těch zemích. Tomuto člověku by se mělo naznačit, že pokud jeho politika a jeho mentorů Junckera a Merkelové povede k válce na Balkáně, protože imigrační vlna, kterou tito EU intrikáni spustili, naruší těžko budovanou stabilitu fragilních balkánských zemí, ponesou za to  zodpovědnost.
   Noviny dál píší, že   Steinmeier, jinak též německý ministr zahraničí, letí do Itálie, aby radil vládnoucí levicové vládě a velkému fanouškovi počítačových her a rychlých smsek  Renzimu, jinak předsedovi vlády, co s imigranty z Afriky.  Na supermoderní lodi německé mariny se hodlá Steinmeier projet se svým italským kolegou Gentilonim podél italských břehů a provést inspekci nasazení Bundeswehru při záchranných akcích, přesněji inspekci plynulé přepravy milionů Afričanů do Evropy, jejíž je jeho levicová partaj jedním z největších sponzorů.

Žádné komentáře: