pátek 11. září 2015

powell

a.bvoltaire.fr/carolineartus/

  Zbláznili se ..

 Píše v Boulevard Voltaire Caroline Artus, publicistka a bývala ředitelka firmy. Juncker se musel zbláznit, doslova zbláznit, pokud nutí 28 států Unie, aby si rozdělily tisíce imigrantů.
  Z jara 40000, nyní už 160000. Co přijde na podzim? Nahrazení Evropanů. Stěhování populací akceleruje, akcelerované beze studu unijním dekretem. Autoritativně, přesněji totalitárně. Nahrazení obyvatel. To se netýká Kataru, Kuvajtu, Ománu, Bahrainu, Emirátů a Saudské Arábie. Proč ne? Tyto státy mají strach, že by velká masa  Arabů  ovlivnila jejich tradiční společnost a politický systém, napsal to emirátský Sultan Sooud Al-Qasemi.
   A jak pomůže Saudská Arábie: finančně, postaví v Německu 200 mešit.
   Tedy Merkelová se určitě zbláznila, přinutit svůj národ přijmout během pár měsíců 800000 lidí. Zbavit svoji zemi své národní podstaty. V 2000 řekla, že „multikulti“ selhalo, že země nepotřebuje imigraci.
  Zbláznila se francouzská vláda, když se podřídila unijnímu mechanismu nařízenému Junckerem. Francie, která v 2012 měla 12 milionů imigrantů a v 2005 pouze 4.9 milionů.

   Britský nacionalista Enoch Powell v 1968 : Jenom okamžitá a rozhodná akce té hrůze zabrání, nevím jestli vůle lidu je schopna se prosadit, ale co vím, že mlčet v této situaci rovná se zradě..

Žádné komentáře: