neděle 13. září 2015

malmo

http://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/das-malmoe-desaster.html

Das Malmö-Desaster / hrůza  ve Švédsku..

    V Hamburku vycházejícím týdeníku Preußische Allgemeine Zeitung, který má kredo : "ne politicky korektní, ale korektní“, který je podle ministerského předsedy Seehofera konzervativní a osvícenecký, se  Joachim Feyerabend zabývá situací v švédském Malmö.
Je to dnes už pověstné město, Wiesenthalovo centrum v Los Angeles vydalo varování pro židy, aby tam nejezdili, může to být pro ně životu nebezpečné. Situace v tomto městě je evropskou hanbou, Švédsku by mělo být pozastaveno členství v Evropské unii, poprvé po válce se židé někde v Evropě musí obávat o svůj život. Za poslední dva roky tam došlo ke stovkám násilný útoků proti židovskému obyvatelstvu.
    Co píše Preussische  Allgemeine o městě?  V městě se zrcadlí naše budoucnost. Ze 300000 obyvatel je pouze 40% rodilých Švédů, víc než 30% jsou muslimy. V sousedním Norsku o městě referují jako o Chicagu severu. Je to jedno z evropských měst, kde se v důsledku masové imigrace změnila etnická podoba města. Není to ojedinělé, stovky židů musely opustit kupodivu i Brusel, tam jsou
ohrožováni severoafrickými imigranty.
    V Malmö narůstající antisemitismus vyhání židovské rodiny. V 2012 byl každý čtvrtý obyvatel města obětí násilného činu, každý měsíc dojde k 200 ozbrojeným loupežným přepadením. Starší obyvatelé raději neopouští své domovy.  Např. před pár dny byl zabit 60ti letý Göran Nilsson právě když opouštěl budovu policie, zabil ho jeden z nových Švédů. Celé části města ovládají muslimské gangy. Hořící auta a vyloupené obchody jsou na denním pořádku. Média omílají stále dokola fráze o toleranci, ale  obyvatelstvu dochází trpělivost. 5000 Švédů, převážně ženy, konvertovaly k islámu. Předsedkyně švédské islámské rady hovoří o 40000 konvertitech. Muslimové žádají speciální zákonodárství, změnu v školních osnovách, ženské dny na veřejných plovárnách a pomalu se jim i v tom vychází vstříc. Měly by to být varovné signály pro ostatní Evropu, dodává list.
  
http://www.cbc.ca/news/world/anti-semitism-in-malm%C3%B6-reveals-flaws-in-swedish-immigration-system-1.3080484
   Všechnu tu hrůzu potvrzuje i kanadský   CBSnews.  Antisemitismus v Malmö odhaluje kazy  švédské imigrační politiky. Nezaměstnanost u imigrantů dosahuje 70% procent, ničení aut ve velkém není zřídkavé. Původní obyvatelé města vesměs říkají, že kulturní a civilizační rozdíly jsou tak velké, že asimilace není možná a navíc se imigranti ani nechtějí asimilovat. Rabín místní synagogy dokládá hrůzy, kterým  denně  čelí. Za posledních pár let se židovská populace  zredukovala na polovinu. Nenávist muslimů je strašná, říká rabbi. 
    Židé budou muset odejít. Policie často toleruje útoky proti židům. Obyvatel města Peter Fribourg říká: „To je švédská politická korektnost, neřešit problém, ale smést pod koberec, pokud vznesete námitku, oznámkují vás jako rasistu, lepší tvářit se, že je to v pořádku“. Pokud si vezmete na hlavu kippu, vystavujete se velkému nebezpečí.
   Co říká Lena Posner-Körösi, jejíž otec spolu se skupinou židovských dětí prchl v 1939 před Hitlerem z Berlína. Švédsko se vždy snažilo o konsensus, ale jde to i nyní?

Žádné komentáře: