neděle 13. září 2015

vrazda

https://jungefreiheit.de/politik/ausland/2015/luegenpresse-auf-schwedisch/

Lügenpresse auf schwedisch / prolhanost švédsky..

    Junge Freiheit píše, že pokud se domníváte, že prolhanost médií se omezuje na Německo, jste na omylu. To se ovšem zdaleka nedomníváme, ale politicko korektní prolhanost ta se ve východoevropských médiích naštěstí ještě moc nevkořenila.
    List píše, že ve Švédsku si lidé stěžují, že žurnalisté deformují informace, média zastírají rozsah a dopad imigrační vlny. List uvádí případ tzv. Ikea-vraždy. V jedné filiálce Ikei ve Västeråsu zavraždil žadatetel o azyl z Eritreje dva Švédy a pobodal další – Eritrejec byl rozzuřen, že jeho žádost o azyl byla zamítnuta. Tentokrát byla nucena pod tlakem veřejného mínění jinak politicky korektní policie uvést původ pachatele. Ale samotné pozadí vraždy odhalily až sociální sítě. Oficiální média nereferovala. Tlak veřejného mínění přinutil bulvární Aftobladet adekvátně vraždu popsat, jeden žurnalista listu prohlásil, že tak negativní reakci čtenářů nikdy nezažil. Mediální experti říkají, že ztráta důvěryhodnosti médií je masovým jevem ve Švédsku.
     Narůstá nevole  Švédů s lživým mediálním prezentováním reality, mediální líčení pokud se týče imigrantů má růžovou barvu, zatímco Švédové to vidí zcela opačně. Narůstá počet znásilnění, ale dát do relace tato znásilnění s Afričany nebo imigranty z Blízkého východu je mediální tabu. Již v 2005 měly tyto zločiny u imigrantů  pětkrát větší frekvenci než u švédského obyvatelstva. Aktuální údaje stát neposkytuje i když znásilnění jsou na denním pořádku.

List klade otázku, zda-li se nafalšují i úřední statistiky..

 

Žádné komentáře: