pondělí 3. října 2022

osvobozeni evropy romano

Osvobození Evropy

El Correo de Espana je totéž co pravicové evangelium, a nenudí, je každé ráno nové. Vizí novin je silné Španělsko, pokračování španělské historie a světové hispanofonní civilizace, jsou do té míry solidární, že přejí i silnému Česku.  Evropa, aby se vrátila k svému civilizačnímu poslání, musí být opět kontinentem silných vzájemně spolupracujících národů, v této vizi má lidská existence noblesnější smysl, než člověk - abstraktní nic v nějakém evropskounijním registru - ve skomírající, fašizoidní Unii, které diktují američtí  kšeftmani.

         Dnešní diagnóza Maxe Romano je téměř krédem každého Evropana, který neaspiruje na roli být duševním mrzákem. Politický komentátor Max Romano je spisovatelem, nepřítelem politickokorektní tyranie a impéria špatného gusta a vulgárnosti, které na Západě vládnou. Současné hluboké ponížení Evropy se musí invertovat, konvertovat v impuls ke zvratu, který vyústí v geopolitické ponížení NATO v současné válce na Ukrajině, píše Romano, je to nezbytná podmínka pro osvobození Evropy a tedy i Španělska. Se všemi geopolitickými implikacemi, stejně jako osvobození východní Evropy ze sovětské kontroly znamenalo totéž co rozpad Varšavské smlouvy, osvobození Evropy je identické s koncem NATO. Maďarsko se dnes nachází téměř v otevřené vzpouře, i v jiných zemích jsou signály, že věci se mohou změnit, dnes ráno se to může zdát jako pozdrav slunci (noční můra pro současnou antielitu, která v EU diktuje). Romano pateticky píše, že vichřice evropské národní hrdosti provede důkladnou hygienickou očistu a generální úklid, vymete vládnoucí a otevře cestu jiným, kteří budou opravdovými reprezentanty evropských národů. Bohužel v Čechách musíme počkat až to provedou jinde, to spíš ve Vatikánu se něco pohne než v tuzemsku.
      Španělsko sice není na ruském plynu závislé, ale Max Romano považuje teroristický útok USA na plynovod i za urážku španělské národní cti. O autorech tohoto terorismu nemá Romano pochyb, v činu vidí válečný akt nejhoršího druhu ze strany USA a Británie, nejen proti Rusku, ale i proti Evropě. Romano předpokládá, že zodpovědní nejsou evropští vazalové NATO, nesprávně jmenovaní "spojenci" jako Francie, Německo, Itálie, Španělsko atd. Ostatně evropští lídři moc dobře vědí, kdo byl pachatelem. Rychlý průzkum mezi Němci ukázal, že 94 % lidí si myslí, že to byli Američané, zbývajících 6 % je tam proto, že vždycky v těchto prúzkumech musí něco zbýt, jsou přece i takoví lidé, kteří si myslí, že země je placatá nebo že západní demokracie je vládou lidu. Tento útok je tou nejponižující záležitostí z řady podobných, které Evropa dlouhou dobu musí snášet. Je to ještě horší ponížení než případ Echelon, který byl anglo-americkým (nejspíš stále je) elektronickým špionážním systémem, z kterého byli Evropané vyloučení, protože byl též namířen proti nim, ačkoliv anglofonní země na něm participovaly. Dokazuje to, že evropské národy nejsou žádnými spojenci v NATO, ale úplně stejnými vazaly jako byly národy východní Evropy v epoše Varšavské smlouvy. USA položily pár centů výbušnin pod plynovod, aby přesvědčily Evropany, že se bude pokračovat v obchodu s plynem (parafráze  slavné věty) jinými prostředky; což je v americké zahraniční politice běžné, nikdy přesně neví, jestli sleduje politické nebo obchodní zájmy.
       Ještě víc ponižující než tento antievropský atentát, který velmi poškodí nejen severní národy, ale nás všechny, je postoj vládnoucí třídy a v první řadě ubohé byrokracie EU. Směšní a trapní s reflexem domestikovaného psa, kterého pán právě zmlátil a který umí jen sklopit hlavu. Sluha, který děkuje za údery holí od pána. Taková je Evropská unie, falešná Evropa, která je politickým trpaslíkem a byrokratickým monstrem. Kdyby měla aspoň trochu nějakou váhu a oplývala politickými osobnostmi, nikdy by nepoužila proti Rusku sankce, které jsou auto-sankcemi, staví Evropu proti Rusku a prospívají jenom USA. V první řadě by silná Evropa nepovolila NATO převzít kontrolu nad Ukrajinou a praktikovat politiku provokací proti Rusku, jejichž záměrem od počátku bylo vyvolat válku s Ruskem.
        Jedna optimistická noticka. Tento teroristický útok proti Evropě mohl být omylem, špatně promyšlenou akcí, ekvivalentní střelbě do vlastní nohy. Evropané dobře ví, kdo vyhodil plynovody do povětří, bez ohledu na to, jak moc se jim dostává propagandy z mašinerie lží. Snad začnou přemýšlet, jestli to všechno stojí za to, jestli jsou ochotni tolerovat historickou zradu vládnoucí třídy, která ze servilnosti obětuje americkému pánovi Evropany (přirozeně nikdy sebe).       
         

Žádné komentáře: