pondělí 11. července 2022

walesa lci

(nastoupila)Demence aneb la vodka polonaise

Churchill řekl kdysi o Polsku, že je hyenou Evropy, fenomenální Max Brod, kterému se podařilo během obsazování Česka německými fašisty odjet posledním gestapem nekontrolovaným vlakem z Prahy přes Polsko do Rumunska, pozoroval na nádraží v Katowicích velké alkoholické oslavování, na dotaz mu konduktér vysvětlil, že  se slaví německé obsazení Česka, Polsko se rádo přidalo. Na to bychom neměli nikdy zapomínat, stejně tak jako na sta tisíce Čechů a židů, kteří opustily planetu komínem krematorií v německých koncentrácích, po infernálním utrpení. Schopenhauer napsal, že národy (i lidé) se od narození nemění, americký imperialismus krystalizoval už na počátku americké historie, např. v Monroeově doktríně, Němci samotní se cítí tak morálně nadřazení a očištěni, že by nejraději z této planety úplně zmizeli nebo se rozplynuli v multikulti národě, konečně jim něco podobného radil v knize Dr. Faustus i Thomas Mann.

         Prezident "osvoboditel" a konfident tajné policie v jednom Lech Walesa, šokoval ve francouzské televizi LCI, vyrazil dech i televizním moderátorům, na sociálních sítích museli včera večer většinou sedět Putinovy agenti, Walesovy úžasné myšlenky vesměs zesměšnili. Podle polského prezidentského starce, aby se zajistila bezpečnost světa, musí se organizovat povstání národů, které mají být uvězněny v Rusku, přitom víc než 80% obyvatel Ruska jsou etničtí Rusové. Rusko se musí osvobodit, i když Ukrajina v této válce zvítězí, za deset let se objeví v Rusku nový Putin. Aby se zabránilo tomuto scénáři, Západ musí vynutit změnu režimu. Bývalý konfident státní policie si nevšiml, že Putin byl zvolen tak velkou většinou hlasů, že nic adekvátního na Západě neexistuje. O tom, že volby v Rusku jsou svobodné, nikdo nepochybuje ani v západních oficiálních médiích, tedy Walesa zamýšlí nahradit demokratickou prezidentskou volbu diktátem. Ovšem změna režimu v západních intencích podle Walesy nestačí, Rusku se musí ubrat 50 milionů lidí, běžně se něco takového nazývá fašismem. Podle Walesy, pokud má Západ zájem expandovat a rozšířit svůj vliv a moc, pak to dělá demokratickou cestou a tedy je to legitimní. Musí se pochopit, že Západ šíří svou moc pomocí NATO a EU, ale demokratickou cestou, říká Walesa. Demokracie ovšem neznamená televizní manipulací podpořené volební vítězství pronatovských a evropskounijních partají, kdy ostatní nedostanou prostor k vyjádření nebo jsou kriminalizováni. Pokud demokratická cesta, pak Západ prohrál, Čína, Afrika, Rusko, jižní Amerika atd., většina světa je proti západnímu konceptu, NATO musí existovat, aby se zastrašila většina obyvatel této planety. Podle Walesy dnes existují ve světě dva systémy, demokracie a NATO, tento systém expanduje demokratickými prostředky a na druhé straně Rusko a Čína. "Rusko se mělo likvidovat už za Gorbačova, ale byl sympa, Rusko po staletí dělalo problémy a pokračuje v tom dál, chtěl jsem tomu zabránit", říká polský exkonfident tajné policie.
Ve Figaru dnes ráno 450 komentářů.
Lohan: Spadl z pedálů, nejspíš ho řídí CIA a americká zbrojní lobby, dovedlo by nás to přímo k třetí světové válce..
Il fait..: U některých čtenářů Figara se přání zaměňuje za realitu. Poslední objev, osvobodit minority uvězněné v Rusku, skrývá se za tím antiruská chuť na mstu. Nenávistní k Rusku, chtějí je rozložit, zapomínají, že víc než 80% obyvatel jsou Rusové. Proč zničit ruský národ? Konečně lze očekávat, že američtí Indiáni a australští domorodci si vezmou zpátky okupovanou zemi. Na Západě je běžná logika dvojích měr.
Michigan: Nepochybně polská vodka, možná by bylo zdravé alarmovat záchytku..
Mitsu Hirato: Je víc než pravděpodobné, že USA pracují na destabilizaci Ruska a Číny. V těchto zemích existuje jistá národnostní mozaika, ale západní společnosti jsou ještě fragilnější..
x: Říkat, že nějaký národ by měl být zničen, je nanejvýš rasistické ..
José Fonte: Velký Polák je moudrý, evidentně pro světový mír by bylo dobré kdyby se rozpadla anachronická Ruská federace, všechna území neobývaná Rusy se musí osvobodit..
Kiwala: Určitě, ale pak se musí osvobodit Korzika, Bretaň, Baskicko, Katalánie, Sardinie..
974: Ve svém věku chce umřít a nejlépe rychle atomovou smrtí..
Jaques Virmoux: De Gaulle snil o Evropě od Atlantiku po Ural. Evropskounijní slepota a expanzionismus NATO řízený USA dovedl Rusko do aliance s Čínou. Máme v Evropě válku a některé komentáře (a Walesa) sní o třetí světové válce. Tito lidé zešíleli.  
 

 
 
 
  

Žádné komentáře: