pondělí 21. února 2022

nemecko demokracie diktatura

Funkční diktatura (Německo)

Marxističtí osmašedesátníci dosáhli v Německu cíle, píše v Journalistenwatch Steven Garcia. Koho by tenkrát napadlo, že Adorno, Horkheimer, Cohn-Bendit, Dutschke dojdou svého i v Čechách, resp., že už tenkrát se ustavila koalice deviované levice a světových financí. V Čechách měl v osmašedesátém tento typ elity právo akorát na blázinec. V Německu není moc šancí na obrat. Garcia píše, že mají v rukách úplně všechno, tisk, parlament a propagandu. Osmašedesátníci se poučili z hladovějících (po konzumu) milionů v komunismu, jejich "sociálnědemokratickou diktaturu" financují velké koncerny, které vědecky řídí. Groteskní. Německá televize ZDF cituje studii levicového Economist, podle které pouze 45% zemí má demokratický politický systém (mezi nimi Německo). Přitom 100% redaktorů ZDF, jak sami uvádí, volí levičáky nebo extrémní levičáky. Vůbec ne přehnané. Najděte v Německu jednoho vydavatele pro knihu s občanským akcentem a noviny, které by ji recenzovaly. Žádná neděje, není to průchodné, stejně jako kdysi ve východním Německu. Lobbistická hymna levicové elity "Lepší Německo jsme nikdy neměli..", dnes dominuje média. Jasné, že nikdo jiný se nedostane ke slovu.

        Kdo dnes v "nejlepším Německu všech časů" není levičákem, je  denuncován jako státní nepřítel, pravičák, nacista, populista. Pokud setrvává na svém občanském názoru, může být pronásledován zákonem. Pravičáci jsou populisty, ale komunisté (např. Wagenknechtová) nejsou levicovými populisty a vlastně ani žádnými komunisty. Negativní termíny jsou v rudém Německu rezervovány výhradně pro nepřítele: lidem s občanským povědomím nebo přirozeným rozumem. Jednoduše jsou to voliči AfD. V televizích, v novinách a časopisech, prostě všude pouze levicoví experti a dlouhodobý brainwashing o "totální rovnosti" všech lidí a všech kultur. Úplně stejně vynálezců a zakladatelů koncernů v Německu i v Nigérii. Mohamed posel míru, stejně jako Kristus. Kdo uvěří, bude v Německu spasen.  Demokratická výchova není v rudém Německu už dávno možná, i v Turecku má opozice lepší šance.
       Hans-Georg Maaßen, relikt občanské kultury v dnes levicově liberální CDU: "Média jako ARD pracují s vyloženými lžemi. Manipulují událostmi a cíleně působí s informací jako v případech o původu imigrovaných zločinců." Vychází to z levicové podstaty novinářů. Zprávy objektivně reportovat? Nic jim není vzdálenější. Chtějí převychovat šosáky před telkou, aby se z nich stali lepší lidé, aby se stali woke. Abyste náhodou neřekli v "nejsvobodnějším Německu" vlastní názor, pár příkladů, co se smí a co nesmí.  

Dobré:
   Islám otevřený a mírumilovný
   Všechno co říkají a zamýšlí levicové neziskovky (NGO)
   Stát řídí ekonomiku a centrální banka tiskne peníze, jak
        šílená

   Každý si najde svůj stát a společnost podle svého přání
   Děti imigrantů dokázaly, že jsou talentovanější než ostatní
Špatné
    Křesťanství kvůli křížovým výpravám
    Kritizovat levičáky a liberální řád
    Tržní hospodářství
    Domnívat se, že existují pouze dvě pohlaví
    Děti etnických Němců (jsou to budoucí nacisté)

        Kdo doufá, že tento rudý smrad zmizí sám od sebe, nechápe realitu. Deviovaní socialisté se nerekrutují z dělnických čtvrtí, jak věděl už Franz Josef Strauss, ale z marxistických fakult a univerzit. Z oborů sociologie, politologie, filosofie, mediálních studií apod. Kvůli malému talentu a žádné ambici pro produktivní obory, nejsou tyto rozmazlené děti střední třídy vůbec potřeba. Jsou odkázáni parazitovat na státě a příjemných jobech, které od něj dostanou. Woke socialisty jsou dnes všichni - kromě pracujících. Bossové zelených Omid Nouripour and Ricarda Langová studovali dlouho a nic nedokončili, dnes sedí v Bundestagu za 10 000 eur měsíčně. Tímto způsobem žije dnes 50% zelených. Sociálnědemokratická diktatura je jejich model budoucnosti, jinak by museli na sociální podporu.  

Žádné komentáře: