čtvrtek 21. října 2021

zemmour eric

Pátá kolona

Fenomen Zemmour musí už dost strašit mezinárodní internacionálu pokroku, dnes ráno před zprávami v devět v každodenní humoristické hlídce Radio France International humorista slabších kvalit než Šašek@Vostřel rádia Praha v pořadu „Co vy na to strýčku“ v roce 1970, Francouz vtipkoval na téma vakcinace = de-zemmourizace. Hysterii mainstreamového pokroku živí sondáže veřejného mínění, které dávají pořád stejné výstupy. Francouzi vidí v masové imigraci největší společenský problém, a přesně tak Eric Zemmour. Tentokrát se zdá, že v prezidentském hlasování se naplní duch demokratického procesu, mainstreamové propagandě se nepodaří zastřít oč vůbec jde, jako je to ve volbách v Evropské unii běžné. Evropskounijní propaganda je dnes stejně proradná jako byla v ČSR v dvaapadesátém, je ovšem nesrovnatelně sofistikovanější, člověk dnes pokrokové propagandě neunikne.

        Ve středu zveřejněné výsledky průzkumu Harris Interactive indikují, že dvě třetiny Francouzů jsou velmi znepokojeny „velkým populačním  nahrazováním“. Průzkum potvrdil, že prozatím nedeklarovaný prezidentský kandidát Zemmour je stále kvótovaný 17%, v pořadí za Macronem a před Marine le Penovou. 67% Francouzů je velmi znepokojeno záměnou populace a 61% se domnívá, že populační nahrazování už nastalo. V různém procentu sdílí tento postoj Francouzi všech politických směrů. Např. 52% voličů Macronovy strany LREM, z analýz výsledků sondáží vyplývá, že populační nahrazování považuje čím dál víc lidí za nejprioritnější politickou záležitost, a přesně to vyvolává hysterii mocných a jejich médií. Eric Zemmour po zveřejnění výsledku průzkumu twittoval: „Ideje, které hlásám, jsou dnes centrální ve francouzské společnosti. Mediálně-politické elity zesměšňují velké populační nahrazování jako komplotismus, 61% lidí si však myslí, že už nastalo..“. Tentokrát si centrální ideu voleb volič neplete se zastupitelným propagandistickým tahem mainstreamových demagogů. V náhledu na velké populační nahrazování není rozdíl mezi muži a ženami, ve skupině mladých do 24let je za velmi znepokojující považuje 54% lidí, největší procento (71%) ve věkové skupině 35-49 let. Podle teorie velkého  populačního nahrazení masová imigrace a velká porodnost mimoevropské populace povede k tomu, že etničtí Francouzi se rychle stanou minoritou ve vlastní zemi, a bezprostředním důsledkem bude islamizace Evropy. Před lety přišel s teorií populačního nahrazování spisovatel Renaud Camus, režim ho vykázal na periferii a systematicky se tuto teorii snažil eliminovat z veřejného povědomí. Přestože neexistují pravdivé statistiky o procentu imigrantů a  muslimů ve Francii a režim dlouhá desetiletí masíruje populaci lživými statistikami, vede se proimigrační propaganda a intoxikuje se školství, přesto se tato teorie nebo spíš už realita stává klíčovým volebním tématem.
     Evropskounijní režimy jsou ochotny lhát i o očividných faktech, mediálně-političtí manipulátoři vytváří umělou realitu nad níž bdí politická pseudomorálka, člověk v optice evropskounijního režimu klesl na pasívní nic, o kterém se nepředpokládá, že by mohl něco racionálně reflektovat. Alžírsko má ve Francii 18 konzulátů, něco takového je světová rarita, samo o sobě je to důkaz toho, že populační nahrazování dávno probíhá. Včera alžírský velvyslanec Antar Daoud otevřeně vyzval miliony alžírských muslimů ve Francii, aby vstoupily do francouzské politiky. Francie je do té míry anormální zemí, že si toho téměř nikdo nevšiml, pro mainsteram je to normální. Velvyslanec řekl, že dvojí občanství je z taktických důvodů pozitivní, podle velvyslance by osoby alžírského původu měly intervenovat ve francouzské politice, největší cizí komunita ve Francii jsou právě Alžířané a musí se to ukázat i v politice.     
     

Žádné komentáře: