úterý 14. září 2021

afd schuster noll

AfD, nejlepší volba pro Německo

Židovsko-německý spisovatel Chaim Noll vystoupil v červnu na pozvání AfD v Bundestagu, řekl, že Centrální rada židů v Německu je raritou, neexistující v jiných státech, je to spolkovou vládou financovaná státní instituce, která se zabývá řízením židů v Německu. Noll řekl, že je tragedií židů v Německu, že jsou podřízeni tomuto podivnému režimu. V ostatních zemích jsou židovské organizace autonomní a nezávislé. Předseda rady Schuster je hlásnou troubou Angely Merkelové, jak píše prožidovské PI-NEWS, tento intimus Merkelové útočí na nejvíc proizraelskou německou partaj AfD. Pár dní před volbami do parlamentu 13 miliony eur dotovaná Centrální rada vydala politický manifest, kde bez důkazů difamuje pravicovou AfD, v manifestu stojí: „Volte 26. září demokratické strany a pomozte vyhnat AfD z Bundestagu.“ Ovšem z pochopitelných důvodů vysoké procento německých židů volí právě AfD. Schuster si může dovolit difamovat prožidovskou stranu, protože Centrální rada je vrcholem nedemokratické struktury, v židovských obcích vládne úplně jiný náhled, považují levicový a muslimský antisemitismus za nejnebezpečnější protižidovský fenomén v dnešním Německu.

           Dimitri Schulz, který je členem předsednictva židovského sektoru v AfD: „Na Schusterův apel reagovaly pouze organizace, které jsou financované státem, nezávislé židovské orgány, jako noviny Juedische Rundschau, konzervativní židovský svaz Chabad Deutschland apod., nejsou pod výzvou podepsány. Není v zájmu německých židů, aby se etablovaným Izraeli nepřátelským stranám podařilo likvidovat opozici AfD, která jediná kritizuje Izraeli nepřátelskou politiku“. Parlamentními iniciativami o zákazu Hizbollahu, proti antisemitskému bojkotu Izraele a iniciativou vedoucí k odbourání diskriminačního označené židovských produktů ze západního břehu Jordánu, udělala AfD pro záchranu židovských životů víc než ostatní strany v Bundestagu. Místopředsedkyně AfD Beatrix von Storch: „Očekáváme velký příliv židovských voličů pro AfD, manifest Centrální rady tomu nemůže zabránit“.  
           Na izraelském informačním portále Arutz Sheva se sídlem v Beit El se komentuje manifest německé Centrální rady: „ Tito woke lidé v Cenrální radě dávají přednost spolkovému prezidentovi, který každý týden gratuluje íránským mulláhům a ministrovi zahraničí, který by okamžitě vyjednával s Taliby. Spolu s FDP je AfD jedinou německou politickou stranou, která chce změnit protiizraelské chování Německa v hlasováních v OSN, nebo zamýšlí zastavit financování UNRWA, tyto strany jsou proti íránskému atomovému vyzbrojování. Jak rafinovaně je formulován manifest Centrální rady, aby se maskovaly jeho skutečné záměry. AfD nechce žádné muslimy v zemi a tito perverzní židé v Centrální radě se domnívají, že se budou cítit bezpečněji když bude v Německu víc muslimů. Co to musí být za hloupé a sebenenávidějící židy? Strana AfD je nejlepší německou volbou. Chytří židé (a zaplať pánbu je jich v Německu požehnaně) budou určitě volit AfD“. Tolik komentář v izraelské Arutz Sheva.  

Žádné komentáře: