čtvrtek 26. srpna 2021

afghan azyl rozum

Azyl každodenně

Ještě před pár lety si na termín azyl málokdo vzpomněl, odjakživa to bylo něco výjimečného, s Evropskou unií se tento termín stal každodenním chlebem, nebo jinak našim tragickým údělem, který kromě jiného pomalu vyvolává hromadné zhloupnutí. Kdysi se laxně bojovalo za socialismus, dnes se fanaticky bojuje za azyl, tj. socialismus pro muslimy na evropské půdě. Jak plyne ze zkušeností od západních sousedů a též doporučuje zdravý rozum, dřív než se někomu udělí azyl, měl by prohlásit nebo ještě lépe přísahat, že hodlá respektovat zvyklosti země a chce se jim přizpůsobit, žena má stejná práva jako muž v parném létě chodit lehce oblečena a pláž v bikinách je zde povinná, halal menu a pokrývka hlavy též negují zvyklosti země. Muslim by se měl prohlásit, že plně respektuje a chová úctu k náboženstvím země a ve volném čase i s manželkou pročtou knihu na níž staví tato země, tj. Bible a budou se trénovat i v druhém národním pilíři, kterým je vepřo-knedlo s plzeňským. Po tomto prohlášení by měl následovat dvojměsíční praktický kurz výše uvedených pravidel. Pak teprve lze udělit azyl. Naštěstí tlumočníků na české ambasádě nebyly tisíce, zatím se mluví o pár desítkách lidí, ubytovávat by se tito čekatelé na azyl měli bezpodmínečně v ČT areálu Kavčích hor nebo v budovách kolem dejvické radnice a na fildě, bude je tam obklopovat globalizující láska. Další výhodou tohoto postupu, v případě zamítnutí azylu si na své náklady žadatele o azyl rozeberou zaměstnanci ČT, vedení dejvické radnice a studenti. 

       Ve Francii je afghánská krize velkou příležitostí pro levičáckou čuzmu, pařížské bobos a uniintelos otevřít zemi dalším masám muslimů a pustit možná už definitivně žilou tradiční Francii. Rassemblement National (RN) Marine le Penové vyzvalo k podpisu petice proti novému masovému přílivu lidí neintegrovatelné kultury: „Mluvčí vlády prohlásil, že Francie bude otevřena masové afghánské imigraci, ale Francie už není schopna přijmout tyto masy, ani je asimilovat. Už deset let slouží války za záminku k udržování masívní muslimské imigrace a ignorování ilegální imigrace. Strana RN neignoruje lidská dramata u části oprávněných uprchlíků, ale právo na azyl nemůže být jako dosud trójským koněm pro nekontrolovatelnou masovou imigraci a islámismus, a v některých případech pro terorismus jako to bylo v případě atentátníků v listopadu 2015.  Starostové některých velkých měst již proklamovali svoji ochotu přijmou Afghánce do svých měst, podle dosavadních zkušeností je to spojeno s velkým rizikem pro jejich spoluobčany. Ochrana a bezpečnost francouzské populace musí být hlavní prioritou. Říkáme ne k masovému přijímání afghánských uprchlíků.“
       Zakladatel webovského informačního portálu Ripostelaique  Pierre Cassen rozumně k afghánskému problému. Všichni se předhání v názorech na Afghánistán, levice by nejraději bezpodmínečně přijala všechny, kteří sem zamíří. Jsem velmi egoistickým člověkem, kašlu na všechny Afghánce, zajímá mě jenom osud Francouzů, čím víc jich sem přijmeme, Afghánců a ostatních, tím víc ohrozíme své nejbližší a vlastní lid. Logika není tak komplikovaná, ať zůstanou v islámských zemích, lehce splynou s okolím, naše kultura není kompatibilní s jejich. Není třeba být moc komplikovaný. Jaké oprávnění k nové masové invazi neasimilovatelných? Kromě politickokorektního žvanění a keců, žádné neexistuje. V  posledních dnech vidíme surrealistické scény na kábulském letišti, letadla odvezla už tisíce lidí, v drtivé většině muže v nejlepších letech, žádné ženy ani děti. 

Žádné komentáře: