pátek 2. července 2021

wuerzberg

 Wuerzburg včera, dnes, předevčírem

Imigrant ze Somálska zavraždil 25. června ve Wuerzburgu tři ženy a sedm vážně zranil. Reakce německého politického mainstreamu jako v českém songu jednoho diskžokeje: „co na tom záleží..“. Česká televize nikdy tato témata neotevřela, i když se odehrávají bezprostředně za naší hranici a eminentně se nás dotýkají. Tématem číslo jedna spojeným s tímto zločinem je evidentní fašizoidní a protilidová politika německého režimu, reakce německých médií a celého ideového režimního servisu, včetně církevního, se nevymyká z rámce jejich standardních tiků, invertovat vztah oběť-pachatel.

     Ve Weltu bezprostředně po zločinu odkrývají traumata zločincovy duše, která prý musel zažít během svého pobytu ve východním Německu, odkud raději utekl do Bavorska. Traumatizovaný uprchlík je vlastně bezbrannou obětí. Východoněmečtí nacisté (všichni voliči AfD) ho dovedli k zoufalství, naznačuje Die Welt. Pro bývalého generálního tajemníka německých lidovců Kaudera jsou imigranti předobrazem Krista a ušlechtilými barbary v jednom. Velkou  ideovou konverzí prošel bavorský lidovec a dnešní ministr vnitra Seehoher, prohlásil v Augsburger Allgemeine: „Žijeme v časech, kdy demokracie je ohrožována z mnoha stran, bezpečnost se dlouhou dobu zabývala islámským terorismem, ale vykvetl pravicový extrémismus. Islámisté, pravicoví a levicoví extrémisté a tzv. říšští občané nás dovedli do extrémní situace“. Seehofer klade rovnítko mezi pravicovým názorem, který mu nekonvenuje, a islámským terorismem a cítí potřebu bezprostředně po tak rozsáhlém zločinu ventilovat své politické úchylky. V mnichovském Merkuru napsali o wuerzburgských občanech, kteří, jak se patrné z videa, museli mít velkou odvahu, když čelili somálskému vrahovi, že na Somálce uspořádali štvanici v ulicích města. Bavorský ministerský předseda Soder se tentokrát občanů zastal: „náhodným chodcům patří velký dík za projevenou odvahu..“. Soderovi odpověděl manažer Stefan Stukenbrok z vedení mediálního giganta ID, kterému patří Merkur, Frankfurter Rundschau, Westdeutsche Allgemeine a další média, tento mediální levicový gigant je v Německu na webu nejčtenější, evidentně podléhá jednomu rozhodovacímu a ideovému centru, žádná žurnalistická svoboda se zde netoleruje. Stukenbrok: „Za štvanicí na člověka považujeme situaci, kdy se dotyčný nemůže skrýt a uklidnit se..“. Když se milionům Němců řekne, že ve Wuerzburgu uspořádali občané štvanici na člověka, dedukuje to, že zločinci jsou právě oni. Štvanice na somálského muslima, který se nemohl  skrýt a uklidnit se ho dovedla k přirozenému zabíjení nožem?  
     Wuerzburg se vyznačuje i na Německo nezvykle silnou servilní vstřícností lokálních politiků invazivnímu islámu a to navzdory špatným zkušenostem s imigračním etnikem přicházejícím z tohoto světa. V roce 2016 atakoval Afghánec sekerou čínskou rodinu, po tomto krvavém brutálním činu následovala spousta dalších. Mrtví, těžce zranění, sexuální násilné delikty atd. V PI-News píše jejich žurnalista Thomas, že tato krev leží na rukou Angely Merkelové, která otevřela hranice masové imigraci muslimů. Každodenní život v německých městech dostal jinou podobu. Člověk pociťuje strach, když opouští svůj byt. Mainstreamová média masovou imigrační vlnu však stále oslavují jako zdařenou integraci uprchlíků. V březnu vyšla najevo úřady dlouho tajená pravda – několik let řádila v tomto malém městě 52 členná zločinecká banda mladých imigrantů. Bezostyšně napadali občany v ulicích, přepadali a kradli vyzbrojeni noži. V místních novinách to bylo tabu, teprve až se z problému stalo nadregionální téma, začal se tím zabývat místní tisk a politikové. Všechno zde údajně bylo „in Ordnung“ až do té míry, že starosta města Schuchardt právě o okamžicích, kdy kriminální imigranti byli zatčeni, požadoval v médiích transfér žhářů z řecké Morie do Wuerzburgu. K zločinu mladého Somálce starosta Schuchardt řekl, že plakal, tento pokrytec dlouhé roky nevěděl, co se ve městě děje, koho vypustili do ulic a požaduje další podobné. Žurnalista Thomas píše, že by očekával protesty občanů proti zkorumpovaným, dobře placeným úředníkům městské administrativy s tučnými důchody a proti vedení radnice, kteří usazují masově ve městě kriminální živly a volají po dalších, místo toho, aby odmítnuté asylanty odsunuli zpátky do svých zemí, jak žádá zákon, tolerují je ve městě a vyplácí jim sociální dávky. Loupením si tyto živly vylepšují životní standard. Šturm radnice se nekoná, naopak, krev rychle umyta a v kioscích na Mainbrucke se nalévá sylván a francká klobása s bramborem šmakuje, opodál pláče holčička, které podřezal Somálec matku, ale nikomu z toho nezaskočí.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Naprosto přesné.