sobota 12. června 2021

putin biden trump

Putin, Biden, Trump

Biden před evropskou cestou obdržel mnoho rad, nejzajímavější byla od Donalda Trumpa. Bývalý prezident poradil Bidenovi nedůvěřovat americké rozvědce, která pořád ještě tvrdí, že se Rusko vměšovalo do amerických voleb 2016. Popřál Bidenovi, aby během hovoru s Vladimírem Putinem neusnul a požádal ho, aby ruskému prezidentovi předal jeho pozdrav. Trump v americké televizi odpověděl na otázku komu důvěřuje: „Rusku nebo americké rozvědce, kterou jsme zdědili po Obamovi, tj. Comeyovi, Maccabimu, Brennanovi, Clapperovi a spoustě dalších mrzáků, odpověď je jasná. Obzvlášť poté, co se vyjasnila spousta dalších věcí. Musím říct, že pro americkou vládu takoví idioti a ničemové pracovali velmi zřídka“. Donald Trump dál prohlásil, že jeho setkání s Putinem v Helsinkách bylo neobyčejně plodné a produktivní, nehledě na fake typ informování prolhaného amerického mainstreamu. Biden  přes čtyřletý důkazní proces v Senátu, který vyvrátil ruské vměšování, hodlá asi z propagandistických důvodů otevřít otázku o ruském vměšování do amerických voleb v Ženevě na setkání s Putinem.  

      Ruský prezident včera v interview v NBS  prohlásil, že si váží bývalého amerického prezidenta Trumpa, podle Putina je Trump výjimečnou osobností, talentované individuum nekontaminované establishementem, Biden strávil celý život v kariérní politice. O Bidenovi se ví, že několikrát prohlásil, že Putin nemá duši, je zabijákem atd. Bidenova duše je z papundeklu, za kterým se skrývají drogy a podvod, v jeho komandu zabijí jiní. Putin by měl v Ženevě otevřít kardinální problém lidstva západní hemisféry, americký drogový konsum a kanály drogové byznysu přes sto let devastují země na jih od Rio Grande, sen našich předků devatenáctého století Mexiko je v důsledku drogových cest do USA rozvrácenou zemí plnou brutálního násilí a podobně další země.
      Americká mainstreamová média a česká k nim nemají moc daleko, nedokáží ani na okamžik být elegantní a minimálně maskovat svou vulgární podstatu. Keir Simmons rovnou, jak mu zobák roste, bez sebemenší snahy použít mozek, “Byl jste zabijákem?“, Simmons vyjmenoval několik jmen mrtvých Rusů, které nazval Putinovými politickými oponenty, které údajně nechal zabít. Vladimír Putin: „Nechci být hrubý, ale vypadá to na nějaký druh zažívacích potíží, kromě toho, že jde o verbální zažívací potíže. Vyjmenovaní lidé skutečně trpěli a zahynuli v různých dobách z různých důvodů z ruk různých individuí.“ Rusko podle moderátora připravuje sofistikovaný satelitní systém, aby umožnilo Íránu identifikaci vojenských cílů, podobné dotazy dokazují Biafru ducha, která vládne v mediální USA. Americkou CNN v hovoru s Peskovem hlavně zajímal formát případné společné tiskové konference Putina a Bidena, Peskov jim řekl, že pokud ví, Putin jede do Ženevy z toho důvodu, že  rusko-americké vztahy nejsou dobré a ne proto, aby se ukázal s Bidenem v jedné místnosti.

Žádné komentáře: