neděle 13. června 2021

korupce total

Korupce totální

Washingtonský establishment je beznadějně zkorumpován, weaponizace amerického dolaru má vrátit zpátky pod americkou knutu zbytek světa, ale obrací se to proti USA samotným. Jenom opravdový obrat – směrem k neintervenční politice a neagresi, může zvrátit katastrofu. Čas už vypršel. Analýza Ron Paula na stránkách jeho institutu.

       Je možné, že k setkání Putin-Biden vůbec nedojde, pokud k němu dojde, blufování Bidenovy administrativy znemožní jakýkoliv rozumný výsledek. Bidenova administrativa údajně provádí obrat od Trumpovy infantility v zahraniční politice. Nikdy víc bláznivé Trumpovo ne severoatlantickému společenství, nikdy už sabotáž mezinárodních klimatických dohod, ani hrozby, že USA stáhnou vojáky z Blízkého východu a odjinud. US zahraniční politika opět pokvete  v rukách expertů. Když Biden v televizi žvanil o tom, že Putin je zabiják, státní tajemník Blinken s potížemi odkrýval, že čínská strana není ve stavu, že by se nechala školit o „pořádku založeném na mezinárodním právu“, což se rutinně objevuje ve Washingtonu. Pro Bidena budou příští dny tvrdé. Před chvílí se vyjevilo, že Obama-Biden nechali ilegálně odposlouchávat evropské spojence, Biden potká ty samé lidi. Nemylme se, Biden je v tom skandálu až po uši. Ed Snowden twittoval, že Biden je po odposleších dobře informován, aby na to mohl v Evropě dobře odpovědět. I když Merkelová a Macron jsou věrnými americkými pudly, byli dotlačeni do zřídkavé pozice kritiky Washingtonu: „Odporné a neakceptovatelné“.
         Rusko se bez důkazů rutinně obviňuje ze špatného chování a vměšování do amerických záležitostí, ale ukazuje se, že celoplanetární špionáž a vměšování do vnitřních záležitostí provádí právě USA. Biden se v médiích chvástá, že vezme Putina k zodpovědnosti za politické disidenty jako je Navalný: „Vrátím se k závazku USA a Evropy brát se za lidská práva a důstojnost“. Doufejme, že prezident Putin mu připomene, jak Bidenova administrativa dusí k smrti Juliana Assange jenom proto, že je žurnalista odkrývající delikty americké vlády. Možná mu taky Putin připomene, jak se zachází s americkými politickými disidenty, stovky jsou jich ve vězení za to, co „demokratická“ mainsteamová média nazývají „povstání 6. ledna“. Mnozí z těchto neozbrojených protestantů byli drženi v izolovaných celách, bez šance na kauci i když neměli žádný záznam v rejstříku. Mnozí budou čekat na proces celý rok.  

Žádné komentáře: