neděle 21. března 2021

cdu korupce

Kde korupce?

Včera ruská kriminálka zašila gubernátora Penzenské oblasti Ivana Belozerceva, při zakázkách favorizoval firmu Biotek za protihodnotu 31 milionu rublů, gubernátor je hlava několikamilionového autonomního regionu s obrovskými pravomocemi. V posledních dnech zatčen generální ředitel murmanských doků, přistižen při zpronevěře státních prostředků, zatčen šéf policie vnukovského letiště za zneužití pravomocí atd. V Rusku to není neobvyklé, zákon jako v Kartágu je zde velmi tvrdý k těm nejvýše postaveným. V Evropské unii, až na teatrální performance, které baví televizí omámené obyvatelstvo desetiletí, se korupce téměř nevyskytuje, v EU panuje typ pokrokové demokracie, vládnou zde komisaři a soudci dohromady.

       Pokrokový typ vládnutí má svá specifika, 80% zákonů této organizace pochází z pera bruselské exekutivy a je na soudech, aby podle dobového ideového klíče hierarchizovaly zločinnou strukturu. Je velkým EU justičním specifikem jistý návrat k svatým knihám, kde největším zločinem je zločin proti bohu a každý další zločin se tím poměřuje. Dnes v závazných EU brožurách, které školí soudce, je na svatém oltáři antirasismus, islám, antipopulismus, masová imigrace - provinění proti těmto svatým kategoriím je největším zločinem doby. V Rusku znají místo pokrokových zločinných termínů rasismus a populismus termín vzjatka, ten straší lidi stejně silně jako termín rasismus nebo nenávist vůči imigrantům evropskounijní populaci, samozřejmě v Rusku jsou back of beyond, v EU žijeme v pokrokové justici, vzjatka to je jenom úplatek.
       Vzjatka je na západě brána jako spíš něco zábavného. Někdy to však může mít i krvavé důsledky. Válku na Kavkaze vyhrál Ázerbájdžán, s hroznými následky pro Arménii, která přišla o velká území a celý historický národ dnes čelí rozsáhlé katastrofě, arménská porážka se přikládá počínání sorosovců a sametových revolucionářů, kteří sabotovali průběh války a dodnes ovládají státní struktury a paralyzují stát. Druhým faktorem, který rozhodl o válce byly evropskounijní miliardy za ropu, které umožnily Ázerbájdžánu se po zuby vyzbrojit nejmodernější vojenskou technikou. A k tomu zkorumpovaní evropskounijní politici, kteří dlouhodobě v evropských strukturách favorizovali ázerbájdžánského diktátora a penězovod od EU k Ázerbájdžánu. Řadu let bylo zřejmé, že vojenská rovnováha se významně posunula v ázerbájdžánský prospěch, bez EU peněz a podpory zkorumpovaných EU politiků by Ázerbájdžán nemohl vést válku. V minulosti se spoustakrát objevilo ázerbájdžánské korumpování EU politiků, jednalo s i o vlivné české politiky, obvykle to nemělo žádné důsledky. Minulý týden (Politico, Welt aj.) bylo několik členů parlamentní skupiny křesťanských demokratů v Bundestagu obviněno, že byli korupčním způsobem ovlivněni Ázerbájdžánem, do skupiny obviněných patří poslanci Axel Fischer a Mark Hauptmann z CDU. Bývalý poslanec CSU Axel Lintner, prokazatelný lobbista v ázerbájdžánském žoldu, byl členem komise Rady Evropy, která např. plodila velmi podivné pozitivní hodnocení ázerbájdžánských voleb. Vlivný poslanec a státní funkcionář Thomas Bareiß byl obviněn (zaretušováno), že na počátku pandemie prosadil u německého výrobce zdravotní techniky Löwenstein Medical přednostní dodávky Ázerbájdžánu na úkor Německa, v roce 2019 poobědval s Alijevem, tvrdí, že jeho aktivity měly vždycky humanitární charakter. Poslankyně Karin Strenzová dostala v minulosti z Baku 22 000 eur, hlasovala pak v parlamentním shromáždění Rady Evropy proti požadavku osvobodit politické vězně v Ázerbájdžánu. Frankfurtská prokuratura se momentálně zabývá Strenzovou a Lintnerem. Tak velká skupina poslanců vládnoucí strany země, která ovládá Evropskou unii, musela být silným ázerbájdžánským instrumentem v kavkazské válce. Ázerbájdžán se snaží pomocí obrovských financí, které mu plynou z ropy si vylepšit politickou image sponzorováním evropských akcí a masově korumpovat evropské politikum. Křesťanská Arménie v troskách a němečtí křesťanskodemokratičtí korupčníci pracují ve prospěch muslimského diktátora.

Žádné komentáře: