úterý 16. února 2021

trappes yvelines

V  Yvelines cosi shnilého

Starosta 30 tisícového města Trappes z départementu Yvelines Maročan Ali Rabeh působí v televizích sympaticky, vysvětluje, že profesor lycea Didier Lemaire provokuje mírumilovné „Francouze“, kteří jsou náhodou všichni muslimského vyznání a důsledkem další náhody všichni ze severní Afriky. Televize CNews nasadila na starostu schopné novináře, ale rozbít jeho rétoriku  pseudopráv a údajné islamofobie, která usurpuje celou EU, je téměř nemožné. Těžko proti němu argumentovat v dnešní pokleslé EU -  celé jeho město nemá právo v středověké náboženské podobě na existenci na evropské půdě, ať se odstěhují tam, odkud přišli. Profesora Didiera Lemaire už od listopadu hlídá policie a školská správa mu doporučuje, aby se nechal přeložit někam jinam, dostane několikaměsíční dovolenou, doporučují mu utajený pobyt nejlépe v Rumunsku. Profesor odmítá vzdát tento boj. Starosta Rabeh naopak profesorovi vyhrožuje trestním stíháním za pomluvy proti „mírumilovným Francouzům“ z Trappes, zabít ho prý nikdo nechce, jenom dát přes hubu. Celá městská rada v Trappes je v muslimských rukách a islamizace ve městě a v celém départementu proniká do všech veřejných sfér.

        Profesor Lemaire koncem října v časopise l´Obs popsal situaci ve městě a od té doby má problémy. Děti jsou vychovávány a vzdělávány v nenávisti  proti Francii, ve většině kaváren nejsou ženy trpěny, i nezletilé dívky musí být plně zahaleny, islám se zmocnil i škol. Podle Lemaira všechno začalo kolem roku 2000, místní synagoga byla podpálena a židé vystaveni neuvěřitelnému nátlaku, nakonec všichni opustili město a antisemitské nápisy na fasádách domů zmizely. V Trappes dnes není ani jeden žid, po vzoru severní Afriky a dalších muslimských zemí, vládci Evropské unie si toho nevšimli, všimli si však, že Romům v Římě se děje příkoří. Před pár týdny byl zavražděn profesor Samuel Paty, skrývá se mladá Mila, kterou vojenská škola postavila mimo výuku, de facto vyloučila, prý by byla pro školu velkým rizikem. Situace čím dál víc normální v celé Evropské unii, tento typ vakcinace evropské populace zvládají vládci Evropské unie zcela perfektně, vyvinout vlastní vakcínu proti covidu nebo aspoň zahraniční vakcínu rychle distribuovat, je už pro evropskounijní komisaře a jejich národní apendixy nepřekonatelný problém.
      Zakladatelka občanského hnutí „Vive la Republique“  Céline Pina píše v Causeur, že je něco shnilého v départementu, mají na tom podíl starosta Rabeh, prezident départamentu i prefekt. V tomto départamentu ne náhodou byla uříznuta hlava profesoru Patymu. Dnes vyhrožují zabitím profesoru Lemairovi. Trappes dodal islámskému státu v Sýrii nejvíc bojovníků ze všech evropských měst. V roce 2013 se útočilo na policii, protože legitimovala zahalené ženy, od té doby se policie pravděpodobně na pokyn seshora stala „diskrétní“. Předloni při návštěvě Trappes ministryně Schiappa chtěla navštívit  kavárnu v centru města určenou pouze muslimským mužům, prefekt, který zastupuje stát a má tedy dohlížet na respektování zákona, ji odradil s tím, že by to vyvolalo incident. Céline Pina píše, že département propadl klientelismu nejhoršího stupně, zastrašování a omerta jsou běžné. V centru francouzské moci je spousta lidí, kteří vzešli z tohoto biotopu a blokují jakékoliv negativní zmínky o situaci v départementu. Po zavraždění Samuela Patyho by se očekávalo, že prefekt a místní poslanci vedeni jednoduchým principem soucitu a humanity se zmobilizují na podporu jiného profesora stejně ohroženého, ale zcela v duchu evropskounijní ideologie vstřícnosti k muslimům, preferují mlčet a tvářit se, že se nic neděje. Nejzrůdnější chování se pozoruje od místní radnice, starosta vyhrožuje profesorovi trestním stíháním. Starosta a poslanci města dokonce vstoupili na půdu lycea, aby propagovali své náhledy a očerňovali profesora. Něco takového je v evropských zemích ilegální, v pojetí radnice v Trappes, moc kromě svaté knihy nemá žádné limity.    

Žádné komentáře: