čtvrtek 4. února 2021

nantere chirac

České přísloví?

Podle francouzského Breiz-Info má přísloví „ryba smrdí od hlavy“ pocházet z Číny. Za smradlavou hlavu v tomto případě považují noviny svatého liberála Giscard d´Estaign a Chiraca. Noviny připomínají, že od těch dvou pochází hrůzy současné Francie, které se pojmenovávají komunitarismus, Chirac s Giscardem se vydávali za pravicové politiky, s radikálně levicovými následky jejich politiky. Otevřeli hranice Francie velké imigraci, větší než socialistické vlády.

      Rozhodující akcelerací imigrace byly zákony, které tito dva politici iniciovali - o slučování rodin. A invazi islámského světa do Francie už nic nestálo v cestě. Invaze se velmi rychle posunula od individuální imigrace do stádia tribální imigrace, perspektiva života na účet francouzského státu přitahovala velké polygamní rodiny a klany. Giscard si nakonec uvědomoval tento problém, ale v zajetí nekonstruktivního liberálního laissez-faire, nebyl schopen nic proti tomu udělat. Chirac byl bastardem gaullismu, který měl zradu v krvi. To dnes nebrání pravicovým bobos, aby skládali panychidy za tyto dva nedávno zesnulé hrobníky pravicové politiky. Výsledek jejich zrady, píše list, vidí, kdo není slepý. Departement Seine-Saint Denis, nedaleko Paříže, kde se nachází nejstarší gotická katedrála s hrobkami francouzských králů, muslimská imigrace úplně okupuje. Podle cenzu 2019 100% příjmení rodin má muslimský původ. V nedalekém Conflans-Sainte-Honorine uřízl Čečenec hlavu profesorovi dějepisu, protože ukázal ve třídě karikatury, které se dotkly muslimů. Kolega zavražděného z profesorského sboru říká, že nikdo z kolegů se necítí bezpečně, profesoři mají do té míry strach, že škola přestala plnit funkci kulturně vzdělávacího zařízení. Profesoři se musí neustále omlouvat, že nejsou rasisty, když požadují po mladém  muslimovi nějaký výkon. Mnozí z žáků teroristy obhajují, když minuta ticha za mrtvého, pak i za teroristy, který byl po činu zastřelen. Ulice působí dojmem arabského muslimského města, ale žáci si stěžují, že v laickém státě by neměly zvonit v poledne zvony.  
       Univerzitní kádry jsou nositeli levičácké revoluce v Americe a podobně i ve Francii, islamizace je součástí jejich agendy. Univerzita v Nanterre je proslulá fanatickou progresívností svých oborů, pokrokoví militanti s tichým přitakáním univerzitního vedení zablokovali uvedení Aischylovy hry na univerzitě, Danaidy nebyly dost černé. V úterních ValeursActuelles se píše, že pravicový studentský syndikát na univerzitě se vzbouřil. V místních novinách se ozřejmilo, že vedení univerzity rezervovalo každou neděli na období tří let místní bazén muslimským ženám, které  se chtějí vykoupat bez očí mužů, ale nejen to, i bez přítomnosti nevěřících žen. Zde se dá mluvit o rasismu středověkého typu, nevěřící žena se chápe v této logice za bytost nižší kategorie. Podle studentského syndikátu se univerzitní vedení propůjčilo k nejhoršímu separatismu a spojenectví s islamismem. Jedna čtenářka napsala novinám, že žije nedaleko od Nanterre a univerzitu v osmdesátých letech absolvovala. Celá perverze začala už tenkrát, zahraniční studenti, velmi mizerní ve francouzštině, byli bez problému přijati na práva, zatímco francouzský student musel projít extrémně obtížnou zkouškou a vypracovat esej. Už tenkrát většina studentů byla kontaminována levičáctvím, dnes je kontaminováno univerzitní vedení. Jiný čtenář píše, představte si, že by bazén na neděli rezervovali katolickým ženám, to by se mohla zbláznit i vláda.

Žádné komentáře: