pátek 6. listopadu 2020

trump biden usa

Pyrrhovo vítězství

 Trumpovi bylo vítězství ukradeno, o masívních volebních podvodech demokratické strany a Bidenových stoupenců píší už i kritičtější mainstreamové noviny, už se jich provalilo tak mnoho, že tvrzení o Trumpově vítězství je oprávněné. Dnes ráno si všiml nejspíš dobrý statistik v Pew Research jednoduchého faktu, který sám o sobě těžce zpochybňuje korektnost voleb a dokazuje podvod, žádné další argumenty o podvodech, jako třeba na poštách, jak se prokázalo atd., nemají sílu tohoto argumentu – je normální, že pokud už člověk jde volit a volí současně prezidenta i senátora, pak počet hlasů pro kandidáty jedné strany je až na malé výjimky stejný, kdo podpoří prezidentského kandidáta od demokratů, podpoří i senátora od dmokratů, korelace těchto dvou jevů se blíží jedné ve všech podobných situacích po celém světě. V případě Trumpa to platí, např. v Michiganu je odchylka mezi Trumpovou podporou a podporou pro republikánského kandidáta na senátora kolem 7000 hlasů, Bidena podpořilo o 70 000 hlasů víc než demokratického kandidáta na senátora, což je evidentní nesmysl nebo lépe podvod. Ve státě Georgia je rozdíl v podpoře demokratického kandidáta do senátu a Bidena ještě větší, 95 000 hlasů, diference mezi Trumpem a republikánským kandidátem do senátu je pouze 800 hlasů. K doplnění statistické diskuze dvě důležitá fakta, pokud by se u stoupenců republikánů vyskytli takoví, kteří nechtějí Trumpa volit, pak počet hlasů pro republikánského kandidáta do senátu by byl větší než pro Trumpa, ve státech velké diference hlasů je to naopak, Trump dostal víc hlasů než senátorský kandidát jeho strany. Druhé důležité konstatování, tyto velké diference se objevují pouze ve státech, kde je volební výsledek na hraně, ve státech, kde velkou většinou zvítězil Trump nebo Biden k tomuto jevu nedochází. Pokud se odečtou z volebních statistik tyto podvodné nadhlasy v jednotlivých státech, je Trump jasným vítězem voleb.

        V Americe zvítězil generalizovaný podvod, potvrdilo se, co je už dávno zřejmé, o žádné demokracii zde nemůže být řeči, součástí tohoto širšího podvodu jsou i evropskounijní mainstreamová média, a ČT nebyla poslední v dlouhodobé řadě pololží a špíny proti Donaldu Trumpovi. Lidová Amerika, kterou Trump probudil nebo byl jejím instrumentem se prosadila navzdory 4 roky trvajícím fake news a polopravdám velkých médií, navzdory celebritám od Hollywoodu až po ČT kulisárnu, elitním miliardářům, spekulantům a majitelům sociálních sítí. Samo o sobě velmi pozoruhodné, Evropan často pohrdá průměrným Američanem, ale ukazuje se, že jeho instinkty jsou zdravější a stojí na zdravém typu individualismu a nejsou tak snadno manipulovatelné jako Evropanů.   
       Uvidí se, zda-li si americký lid nechá vzít vítězství a poddá se korumpovaným globalistům a zlodějům typu Biden a jejich bojůvkám, která řádí několik měsíců v amerických městech a na univerzitách. Demokracie v jistém okamžiku, aby přežila, nezbytně potřebuje vystoupení lidu. Funkcionáři demokratické strany se propůjčili k masívním podvodům v Michiganu, Pensylvánii, Wisconsinu a jinde a zmanipulovali výsledky voleb. Prezident Trump nemůže přijmout porážku, zpronevěřil by se 68 milionům, které pro něj hlasovaly. Bývalý starosta New Yorku Giuliani, který má pověst nezkorumpovatelného, už shromáždil fakta o podvodech demokratů proti volebnímu zákonu. Např. v Pensylvánii měli 20 hodin přístup do míst, kde se vyhodnocovaly volební lístky pouze příslušníci demokratické strany, republikáni tam nesměli, podobná fakta odkryl Guilianův tým ve Wisconsinu a v Michiganu.
         Těsné výsledky voleb dokazují míru podvodné mediální manipulace, několik měsíců se populace v USA i v Evropě masíruje tvrzením, že Biden má pohodlný náskok v průzkumech, který mu zaručuje zvolení, mainstreamové průzkumy pravděpodobně kalkulovaly i s vysokým procentem fiktivních volebních lístků, které jejich elitní bojůvky u voleb uplatní. V senátních volbách si republikáni udrželi většinu, i ve sněmovně reprezentantů republikáni pár míst získali. Americký lid neuvěřil, že demokratická strana dokáže lépe řešit problémy spjaté s koronavirovou krizí. V konzervativních komentech se zdůrazňuje, že demokraté při novém obsazení sněmoven nemohou reformovat nejvyšší soud a volební systém a povýšit federální distrikt DC a Portoriko do úrovně států Unie, budou mít problém prosadit Green New Deal. Pokud Biden vstoupí do Bílého domu, bude muset brzo odejít buď z důvodů zhoršujících se kognitivních problémů nebo v důsledku impeachmentu, který mu kvůli korupčním podvodům bude hrozit, vystřídá ho nepopulární Harrisová a za dva roky mohou republikáni ovládnout i sněmovnu reprezentantů, Trumpovo období nebude zapomenuto, z jeho stoupenců vykrystalizuje nový republikánský prezident. 

Žádné komentáře: