středa 18. listopadu 2020

joseph salvatore

Joseph Salvatore a pokroková elita

Prezident Wilson tvrdil, že musí vládnout elitní skupina gentlemanů se vznešenými ideály, aby se zachovala spravedlnost a stabilita, za 1. světové války zřídil státní propagační agenturu, která velmi rychle totálně zmasírovala veřejné mínění, překvapující úspěch elitní propagandy ukázal na možnosti, jak lze řídit veřejný názor. Imaginární propagační agentura od té doby nabobtnala a pohltila většinu západních mainstreamových médií, důvodem nemusí být někdo v pozadí, ale přirozená lenost člověka a konzumní pohodlnost, pro ČT wipku je jasně jednoduší a bezpečnější papouškovat názory Dvořák a spol. než plodit něco vlastního. Propagační agentura je nejen nutnou, ale i postačující podmínkou realizace Wilsonova záměru, totiž elitní skupina ušlechtilých  pokrokových gentlemanů se rychle  najde, média a univerzity jich mají nadbytek, ale jsou i další zdroje, většina adolescentních milovníků gangsterek dobře ví, že ušlechtilé ideály mohou mít i mafiáni. I velké pokrokové ideály, jak potvrzuje  Buffalo Chronicle v docela půvabné angličtině mafiózního slangu – šéf filadelfské mafie Joseph Salvatore přezdívaní „Skinny Joey“ Merlino hobluje kolem vrchního retro ešelonu starých dobrých mafiánů, popisuje, co by mohlo být loupeží století: prezidentské volby 2020. Italsko-americká byznys komunita očekává vděčnost od příští administrativy, které pomohla oživit bývalý politický vliv.

     Členové Merlinova gangu vyplnili 300 tisíc hlasů pro demokratického kandidáta, kartonové krabice s takto vyplněnými hlasy přepravila mafie do zákulisí kongresového centra ve Filadelfii a poté byly společně se skutečnými volebními hlasovacími lístky předloženy zpracování, za hlasovací lístky zaplatil Bidenův tým v hotovosti  3 miliony dolarů. Protože dnes už téměř všechna média v USA (a v celém západním světě) jsou součástí jedné propagační agentury, o skandálu se nikde nepíše, bossové mainstreamových médií zprávu v Buffalu Chronicle, což jsou věrohodné seriózní noviny, vyhodnotili jako fakenews. Ušlechtilý gangster, který světu zachránil na příští 4 roky vládu genderového a antirasistického pokroku se stal bossem filadelfské mafie v polovině 90-tých let po krvavé válce mafií.  
        O amerických volbách rozhodla mainstreamová média včetně ČT předem, vítězem mohl být jen Biden, komentátor ČT komentoval situaci v některých státech Unie, Trump vedl, ale pak lavina korespondenčních volebních lístků volební výsledek zvrátila. Sebepodezřelejší fakt svědčící o podvodu velkého rozsahu se v hollywoodském typu reportování, který se nastolil i v ČR, stane zcela normálním a akceptovatelným. Včera se objevila zpráva, že americká armáda ve Frankfurtu zabavila volební server španělské firmy Scytl, na němž se mělo manipulovat volebními výsledky amerických voleb, firma zprávu dementovala, v jejím prohlášení se praví, že firemní technologie vyhodnocování voleb aplikovaly výhradně její dceřinné společnosti v USA, ve Frankfurtu se nacházel pouze backup-server (záložní). Člověk nemusí být zrovna softwarovým specialistou, aby měl velké pochyby o integritě takového systému vyhodnocování voleb, českotelevizní propagandisté světového pokroku pochyby nemají. Důkazů o zfalšovaných volbách je tak mnoho, že ve státě aspoň s částečnou demokratickou citlivostí by volby musely být prohlášeny za neplatné a volilo by se klasickým transparentním způsobem znovu. Nejmocnějšího muže světa si vybrala mainstreamová média a prosadilo ho. Jak může v této situaci polovina obyvatel Spojených států, kteří volili Trumpa, akceptovat a mít důvěru v politický systém a jakou důvěryhodnost může mít americká demokracie pro okolní svět? 

Žádné komentáře: