neděle 18. října 2020

francie ucitel

Jako předminulý týden

Osmnáctiletý muslim uřízl v pátek hlavu učiteli dějepisu a geografie, protože ve třídě ukázal tři neděle staré noviny s karikaturou proroka. Pachatelem byl Čečenec narozený v Moskvě, ale naturalizovaný ve Francii, která ho svým vzdělávacím a kulturním systémem nábožensky fanatizovala a dovedla k tak brutálnímu činu. Následovaly stejné krokodýlí slzy režimních mocných a médií jako v nesčíslných předchozích podobných případech, předchozí případ je dvě neděle starý.

     Případy brutálnějšího násilí ze strany muslimské imigrace proti etnickým Francouzům nebo policii vyjmenoval včera v televizi CNews místopředseda Rassemblement National Bardella, v podstatě každodenní. Celá tato nekonečná série brutalit vede k domněnce, že jde o hru, ve které si francouzská populace záměrně pouští žilou, jde o jakýsi druh tréninku, něco jako je ruská ruleta. Jeden silný důvod pro toto tvrzení, pokud by s tím Francouzi chtěli skoncovat, tak to rychle udělají.
        Prezident roní slzy, ale připustí, aby do země každoročně vplulo několik set tisíc imigrantů s Evropou nekonzistentních náboženských oblastí. Salafistické mešity v zemi existují stále dál a cizí imámové tam hlásají svou představu o víře. Největší fanatici se rekrutují z lidí, kteří prošli francouzským  školním systémem popř. basou a žijí pár let v rozrůstajících se muslimských oblastech, kam si francouzský zákon netroufá. V pátek večer televize CNews vysílala několik hodin v přímém přenosu záběry z místa činu, lidé vesměs vyjadřovali šok z brutálního činu, .. až na neevropsky vypadající žačku dotyčné školy, ta se podivovala nad tím, co učitel ve třídě ukázal, učitel sice vysvětlil o co půjde a řekl, že každý, kdo s tím nesouhlasí, může odejít ze třídy, velký smutek z jeho zabití neprojevovala.
        Ve Francii 75% muslimské mládeže do 24let soudí, že na prvním místě musí platit zákony šaria a až poté francouzské zákony. Někteří žáci si stěžovali na učitele u svých rodičů, ti si stěžovali na sociálních sítích popř. i jinde a jejich stížnosti vyslyšel dotyčný Čečenec. Policie už zatkla osm lidí z jeho okolí a bude se odkrývat jejich vina. Tato metoda vyšetřování není moc efektivní, viníky jsou žáci, kteří si stěžovali a jejich rodiče, kteří stížnostem na učitele dali tak alarmující podobu, že se našel mstitel. Potrestat viníky by znamenalo odstupňovaně potrestat všechny, kteří se účastnili kauzálního řetězce vedoucího k vraždě člověka, který se snažil ze studentů udělat znalé, vzdělané lidi. A potrestat též ty, kteří se podíleli na Čečencově radikalizaci, být důsledný i v tomto kauzálním řetězci.
       Bývalý náčelník generálního štábu generál Pierre de Villiers z významné vandéeské rodiny řekl, že těmito akty je ohrožena přímo evropská civilizace a od nekonečných deklarací by měli francouzští mocní přistoupi k činům, zavřít islamistické mešity, odsunout imámy, zastavit indoktrinaci části populace a začít kontrolovat hranice, jinak francouzská populace bude nucena vzít zákon do svých rukou. Názor významného generál je v protikladu propagandě ČT, pro kterou jsou otevřené hranice totálním tabu, konečně přišel čas, aby se milionářsky zaplacený ředitel ČT Němec obtěžoval a na otevřeném a demokratickém fóru vysvětlil a obhájil proč propaguje otevřené hranice bez kontrol a tímto nebezpečným náhledem indoktrinuje národ.      
        Někteří rodiče se na sociálních sítích k učiteli vyjadřovali extrémně nenávistně a dovolávali se zásahu státem dotovaných organizací jako je Kolektiv proti islamofobii. Chudák učitel byl zavražděn, pokud by k tomu nedošlo a agresívní proimigrantské organizace vstoupily do hry, nejspíš by ztratil džob. O učiteli se už ví, že to byl dobrý učitel, horlivý ve svém předmětu, též se už ví, že školská správa na popud některých rodičů s ním hodlala otevřít kárné řízení. Někteří jeho kolegové proti němu vystupovali a je podezření, že adresu jeho bydliště sdělili Čečenci. Zákon nevychovává, ale trestá a ruka zákona by měla udeřit v plném rozsahu i proti pseudointelektuálům, kteří pod maskou boje s rasismem způsobili tento typ tragedií a velmi brzo by se Francie znormalizovala.   
         Fanatičtí Čečenci se vyskytují v Čečně? Po jednom podobném atentátu na pravoslavný chrám v Čečně, zasáhl Kadyrov takovým způsobem, že atentát byl posledním. V Sýrii Asád dovolí něco takové, existuje tam spousta křesťanských chrámů v islámském moři a na Asádem ovládaných územích bezpečněji než v některých evropských zemích. A jestli jsou Ujguři fanatičtí, pak Xi Jingping problém rychle vyřeší. Humánně, tj. tak, aby už nikdo nemohl tímto stylem zabíjet. Humanismus západních mocných znamená volné pole působení pro potenciální vrahy a krokodýlí soucitné slzy s oběťmi, politici, kteří problém dokáží efektně vyřešit, jsou na sankčním seznamu Evropské unie.   

Žádné komentáře: