pondělí 19. října 2020

biden merkel schema

 Schema poněkud vulgární

 Dvě aféry v jednom formátu. Aféra s počítačem Bidenova syna, který dal loni mladý Biden do opravny v Delaware a ignoroval urgence k vyzvednutí, opravna avizovala případ policii, FBI si pro počítač přijela, ovšem opravář okopíroval disk a kopii se dostala až do newyorkských novin NYPOST. Noviny už zveřejnily některé emaily z disku a jak z nich vyplývá, mladý Biden zprostředkoval vysokému funkcionáři firmy ukrajinského miliardáře schůzku s americkým viceprezidentem tak efektně, že miliardář ho za padesát tisíc usababek měsíčně zaměstnával. Nejvyšší prokurátor Ukrajiny, který měl na miliardáře políčeno, musel po Bidenově intervenci vyklidit pole. Ve státě s trochu mravnějším postojem ke korupci by si policie nepřijela jenom pro počítač, ale pro aktéry, bohužel normální postoj ke korupci už nemají tzv. demokracie, ale částečně Čína, tam je ortel nemilosrdný a jdou i po členech politbyra.

      V USA miliardáři ovládající sociální sítě a mainstreamová média případ informačně zablokovali. V dnešním schematu informační triviality se někdo o aféře doví, ale většina si toho vůbec nevšimne a o to v této údajně velké demokracii přece jde. V pátek na mítinku na Floridě Trump před stoupenci hořekoval, že média a bossové socsítí Bidenovi fandí, měl čtyři roky čas, aby s tím něco dělal. Biden reaguje na dotazy ohledně aféry rétorikou kopáčů kanálů, ale ne dnešních, ti jsou elegantnější, řekněme kopáčů před sto lety.
       Podobná aféra případ Navalný. Vulgární schema satanizace ruských vůdců a vybuzení evropského rasismu vůči ruskému národu. Šéfové vlád členských zemí na pokyn Merkelové a bez prokazatelných důkazů, jedno odpoledne schválili sankce proti Rusku, např. podle jejich tvrzení, má šéf sibiřského federálního okruhu mít podíl na otrávení Navalného. Člověk, který má v kompetenci území větší než Evropa,  který řeší fungování a rozvoj náročné ekonomiky obrovského území, o něčem takovém nemají političtí chudáci v evropských zemí ani potuchy, má v jejich verzi mít podíl na otrávení. Jaké důkazy o spoluúčasti šéfa sibiřského federálního okruhu na otrávení Navalného může Babiš předložit českému lidu, jehož jménem se dopustil tak závažného politického přehmatu vůči Rusku? Německo žádné důkazy o otrávení nepředložilo, konečně je to i názor bývalého německého kancléře Schrodera, je zřejmé, že jde o záměrný podvod vykonstruovaný nejspíš německými agenturami a Merkelovou.
       V celé konstrukci z německé propagandistické dílny může uniknout jedna stránka věci, do které český národ Babiš též vmontoval, jakým právem Evropská unie a tedy český stát, zasahují vulgárním způsobem do vnitřních záležitostí jiné země, i kdyby došlo k otrávení, je to záležitostí ruských soudů a ruského lidu, aby si vynutil spravedlnost. Kdo vstoupí do vnitřních záležitostí českého státu, aby nám přinesl spravedlnost – nepotrestané zločiny, podvody mocných, korupce státní správy i soudů, našly by se zcela konkrétní případy. Kdo ze zahraničí přinese spravedlnost zavražděným Francouzům v muslimských atentátech, v pátek uříznutá hlava francouzského učitele volá po něčem takovém. I když zrovna v tomto případě by to bylo oprávněné, chápali bychom to jako vměšování do vnitřních záležitostí, co sahá paměť moderního člověka, narušení tohoto principu se chápalo jako zločin proti mezinárodnímu právu. EU bezostyšně narušuje právo svých členských zemí a její bossové se domnívají, že je to normální v mezinárodním právu. Obě aféry Biden-syn a Merkelová-Navalný mají něco společného, spojuje je míra neomalenosti faktických rozhodovacích struktur, vedení německé EU, bossové demokratické strany a jejich spojenci z vedení sociálních sítí a médií a alarmující stav demokracie v západním světě.           




Žádné komentáře: