úterý 15. září 2020

navalny na bulovce

(filmověakční)Hyperborejec

Antikorupční blogger v berlínské nemocnici Charité vstal z mrtvých, přežil ataku bojového plynu, o němž se psalo, že je pro člověka nebezpečnější než se nacházet v epicentru atomového výbuchu. Německá věčná kancléřka, česká televize, piráti, Kalouskovci, Fialovci aj. evropskounijní svatí stáli u postele ozdravné terapie. Damien Francois komentuje zprávu o obživnutí akčního hrdiny evropských pseudodemokratů v EpochTimes, „Co (stinkendes)Evropa pohledává ve vnitřních ruských záležitostech? Nic. Německá televize (a čt)  oznámily, že útok mezinárodně zakázanou substancí, jde proti všem,  Merkelová musela změnit kurs, zavře Nord Stream, Američané mají v rukou její akty z východoněmecké bezpečnosti Stasi, energie bude dražší“. 

         Při nevolnosti, která postihla protikorupčního bloggera, okamžitě přistálo letadlo na nejbližším letišti, celá nemocnice k dispozici, pak mu ruský miliardář zaplatil letadlo do prestižní berlínské nemocnice. Tyátr proti ruskému politickému systému, inscenovaný bůhvíkým, v Rusku neprorazil, značka Navalný se tam neprodává, předevčírem se konaly v Rusku částečné regionální volby, blogger a jeho věrní neuspěli, pouze velmi minoritně v Novosibirsku a Tomsku, ve všech ruských regionech, kde se volilo, vyhráli s velkou převahou gubernátorský post kandidáti Putinovy strany Jediné Rusko, i v oblastech, kde předtím dominovali národní liberálové a komunisté (Irkutsk, Vladimír). Bloggerova úspěšnost nedosahuje jednoho procenta, komedie, kterou s ním předvádí západní média, dokazuje míru zkorumpovanosti globálního liberálního hnutí en bloque, včetně bloggerova liberálního protikorupčního hnutí. On i jeho širší okolí jsou součástí globální elitní sítě s neomezeným financováním. Patří k té elitě, o které píše Christopher Lasch, že zradila národ z něhož vyšla, jejíž omezenost popisuje sociolog a demograf Emmanuel Todd a kterou demaskují Sarrazin a Douglas Murray.
        V regionálních volbách se objevila spousta nových stran, např. v rjazaňské oblasti strana národní orientace, kterou založil spisovatel Prilepin, Jediné Rusko ovládlo všechny oblastní parlamenty, všichni jejich kandidáti na gubernátorské posty vyhráli už v prvním kole. V západních médiích se ruský prezident prezentuje jako zkostnatělý politik zastaralých konceptů, ale úplný opak je pravdou, zkostnatělé trapné koncepty vládnou plošně na západě, gubernátoři nejsou žádní Kremlu loajální činovníci, ale zcela nová dynamika státní správy, o které si v západních zemích mohou nechat zdát. Velká část nových gubernátorů prošla Vysokou školou státního řízení, které se říká univerzita gubernátorů, funguje od roku 2017. Náplň školy vzniká za účasti Korporativního bankovního institutu, Moskevské školy řízení, Vysoké ekonomické školy a vyznačuje se vším možným, kromě snadného studia, evropskounujní školy administrativy se vyznačují právě tím.          
       Dnes ráno krátce po zprávách interviewuje francouzské rádio RFI členku Navalného štábu, která vysvětluje, že jejich kandidát Bojko, který byl zvolen poslancem novosibirského městského zastupitelstva, mohl pracovat kdekoliv v západní Evropě za úžasných podmínek, z obav o svůj život v Rusku, žil rok v Berlíně, pak se obětoval a vrátil se do Ruska, nyní byl v nenáviděném Putinově režimu zvolen poslancem. Globální elita se vzájemně hledala, až se našla, je pouze otázkou, jestli tento typ kvalifikace bude stačit na to, aby se zmocnila Ruska.
        Německá nemocnice předala Navalného biologické vzorky německé tajné službě, která objevila stopy po zakázané toxické látce Novičok, ruské straně odmítli Němci vzorky předat, ale údajně potvrdily výsledky jejich analýzy laboratoře ve Francii a ve Švédsku. Ředitel služby vnější ruské rozvědky Sergej Naryšin  prohlásil, že v momentě, kdy Navalný opouštěl ruské teritorium v jeho organismu nebyly stopy po jedovatých látkách, proto na ruské straně vzbuzuje německý tyátr kolem jeho otravy mnoho otázek. Naryšin prohlásil, že všechny zásoby Novičoku byly v Rusku zlikvidovány doložitelným procesem. Omští lékaři prokazatelně  zachránili Navalnému život, vděku od jeho manželky a věrných se nedočkali, ruským i zahraničním miliardářským liberálům se fasáda omské nemocnice moc nezamlouvá, neznamená to však, že lékaři tam nejsou stejně dobří jako v Berlíně, podobně by mohli argumentovat při návštěvě pavilonů Na Bulovce, ale medicína tam má dobrou úroveň.   

Žádné komentáře: