sobota 29. února 2020

pomoc media

Prosba o pomoc

Německé židovské noviny Jüdische Rundschau požádaly v otevřeném dopise adresovaném americkému velvyslanci ve Spolkové republice Grenellovi (před týdnem jmenován ředitelem americké tajné služby) o pomoc. Zglajchšaltování téměř všech médií v Německu je vážnou hrozbou svobodě a demokracii. Populární židovské noviny jsou jedním z mála morálně oprávněných a přesvědčivých subjektů k této formě svým způsobem velmi silného gesta. Média v Německu jsou totálně zkorumpovaná levicovou radikální ideologií, něco podobného se nebezpečným tempem zmocňuje i našich médií. V Česku má politický pořad často ještě demokratický charakter, na rozdíl od brutální fašizoidní podoby německých politických pořadů, ale blíží se to demokratickému překřičení druhé strany, jako např. v posledním pořadu české televizní hvězdy Jílkové.
     Otázka vydávat nebo nevydávat Adolfa Hitlera nemůže být předmětem politického překřikování v pořadu agresivnější vyhrává. Tomuto typu pořadu odpovídají témata jako zvednout daň na psa nebo na kočku v městském bytě, povinná otevírací doba ve vesnických hospodách, proč má pražská městská knihovna v létě měsíc zavřeno atd. Pořad může otevřít cestu k řešení, ale ve fundamentálnějších otázkách věci zastře a vytváří nebezpečné iluze. Otázka o Hitlerově knize je do té míry složitá, že pořad tohoto formátu nedá možnost na ni odpovědět, výsledkem jsou dva rozdělené tábory donekonečna omílající nepodstatné.
        Pár výjimečných zločinců nemá právo na posmrtné publikace, ale opravdu jen ti výjimeční, Stalin už tak výjimečný není, Němci totiž v období nacismu negovali metafyzickou podstatu lidstva, a odpovědí lidstva je věčné postavení jejich zločinů a zločinných symbolů mimo říši člověka. Ovšem ani zde nemůže  existovat univerzální zákon, který by en bloque věci řešil, jak si plzeňský hejtman naivně představuje, ale odůvodněný specifický zákon pro každého výjimečného zločince a každý symbol zvlášť, totiž musí se zamezit jejich zušlechtěným pohrobkům a politickým vykladačům, aby rozhodovali, kdo patří do této výlučné kategorie zločinu. A k této situaci právě ve Spolkové republice došlo a trvá to třicet let. Geny potomků  nejhorších vrahů, které lidstvo kdy poznalo zmutovaly a momentálně vydávají tiky velmi ušlechtilé. A zglajchšaltovaně všichni, jak je možné si ověřit desetiminutovým sledování německé televize. Ušlechtile zlikvidovat jakoukoliv skutečnou opozici, která jako taková je v jejích pojetí apriori fašistická.
       Sebe rozplozovaná skupina zušlechtěných potomků vrahů ovládla německá média, školy, politiku, prostě úplně všechno, a oni jsou nebem vyvolení vykladači jednoho zákona, který zakazuje šíření fašismu. Tedy banální téma v televizním pořadu Jílkové, pokud se vadně uchopí, může mít fatální dosahy. V Česku zákon o propagaci komunismu, nejspíš úspěšně prošel podobnými pořady, v televizi a rozhlase už dlouho nenápadně naznačují, kdo komunismus propaguje, arbitrem je ta samá kulturní fronta, která v komunistické epoše byla posvátnou a nejvíc hýčkanou. Nakonec i výrok „posledních třicet let ve srovnání s předchozím třicetiletím se postavily jenom architektonické hrůzy a nenatočil se jeden kloudný film, nenapsal jeden zajímavý román“, se dá chápat jako propaganda komunistického režimu, a pomalu tam má současná kulturní fronta a její soudní servis nasměrováno.
      Kromě negace metafyzické podstaty lidství (a samozřejmě kriminálních deliktů), neexistuje nic, co by si vyžadovalo omezení zákonem. Navíc i vymezení těchto zločinů musí mít konkrétní a uchopitelnou fazonu, abstraktní obecniny otesal už velký Ockham, jméno nepostihuje podstatu jevu, je to pouhá konvence. Německa se dnes totálním způsobem zmocnili vykladači abstraktních konvenčních obecnin, které jak víme od Ockhama, nejsou nic jiného než lidský výmysl, v tomto případě od zfanatizované fašizoidní levice a merkeliánů. Termín antisemitismus není nic abstraktního, jak jím operují evropskounijní levičáci, antisemtismus je zcela konkrétní nenávist proti židům, ať se maskuje jakkoliv. S averzí proti islámu tento termín nesouvisí.        
        Židovská komunita má velmi citlivé receptory na společenské deformace, které pomalu mohou dovést společnost do pogromů a zkázy. Redakce  Jüdische Rundschau se obrátila otevřeným dopisem na amerického velvyslance. USA od nepaměti pomáhají národům, které musí žít ve státech bez názorové svobody. Američané zřídili vysílače Svobodnou Evropu, Liberty, Radio Martí a emitují do nesvobodných zemí, aby rozšířili názorové možnosti obyvatel. Německo dnes patří též k těmto názorově nesvobodným zemím. Všechny důležité pozice v televizích, rádiu, tisku a v novinářských školách ovládli rudo-zelení partajní vojáci. Obzvlášť silný je tento jev ve veřejnoprávních sdělovacích prostředcích, ve Spiegelu, v DieZeitu, v Süddeutsche Zeitung, kartelové mediální skupiny spolupracují na mediálních kampaních a průzkumech.
       Pokud např. politik z CDU Philipp Amthor  pojmenuje muslimskou masovou imigraci aktuální hrozbou pro židy v Německu, pak v koncentrovaném mediálním útoku je nucen vzít výrok zpět nebo ho změnit. Skupina novinářů určuje, kdy se termín antisemitismus smí použít. Na kulturně-žurnalistickém kurzu na univerzitě v Berlíně, kde si podávají ruce levicově radikální novináři a docenti, se 13. února organizoval státem podporovaný seminář o antisemitismu, na němž se nebezpečí pro židy v současném Německu nezmíní ani jedním slovem. Německá média prezentují zcela deformovaný obraz reality. Trump dal blízkovýchodnímu mírovému procesu po letech nové impulsy, vylepšil Obamův katastrofický zdravotní systém, drží v šachu sevorokorejské a íránské diktátory, dosáhl nejnižší pamatované nezaměstnanosti v USA, ale v německých médiích se kromě
Jüdische Rundschau a hrstky dalších médií o něm vytváří zcela negativní obraz s dopadem na obyvatelstvo, Němci ho velkou většinou v prosincovém průzkumu považují za největší hrozbu světovému míru. Např. další nehorázný skandál - hlavní německá veřejná televize ZDF platí velkými penězi levicově radikální komediální seriál, v němž jde jen o to, aby se naivním dětským humorem očerňovala jedna politická strana v Bundestagu. (…..)
      Americký lid má velké štěstí, neutrální politické náhledy jsou v médiích silně reprezentovány. Velký podíl na vyváženém informování zásluhou televize FOX NEWS. Ke slovu se zde dostanou i lidé, které německá média kompletně ignorují. Po druhé světové válce potřebujeme nový demokratizační program v Německu, potřebuje německý ekvivalent amerického FOX News.


Žádné komentáře: