neděle 12. ledna 2020

siemens kaeser

Kdy konečně krachnou

Nehorázný rytíř politické korektnosti a perverze Joe Kaeser, jinak ředitel Siemense. Za války tato firma profitovala ve velkém z armádních dodávkami k zabíjení, zneužívala práce tisíců nacistickým režimem odsouzených na smrt, o to víc se snaží minulou perverzi maskovat současnou, která se té minulé velmi rychle blíží. Je podivné, že Kaeserova dlouhodobá politická bigotnost nevedla k  jeho odvolání, předpokládalo by se, že profesním předpokladem u kapitána průmyslu bude  neutrálnost a jistá ambivalentnost politickým konstrukcím. V případě tohoto individua se dá hovořit o levičácké pomatenosti, která evidentně musí ohrožovat stabilitu a postavení firmy.
      Kaeser loni vulgárně napadl poslankyni AfD Alici Weidelovu, která v Bundestagu prohlásila: „Burka, dívky se zahalenou hlavou a na sociálním systému závislí muži a podobní nefachčenko, nejsou dobrá záruka pro naši prosperitu a hospodářský růst, a především nejsou pojistkou našeho sociálního systému“. Pravděpodobně většina Čechů se s tímto výrokem ztotožní. A Siemens-bigot Kaeser: „Raději dívky se zahalenou hlavou (muslimky), než tradiční Němky. Paní Weidelová poškozuje svým nacionalismem jméno naší země ve světě. Tam leží hlavní zdroj německého blahobytu“.  Joška Kaeser urazil nejen tradiční Němky, ale i normální Čechy. Na shromáždění akcionářů loni žádali malí akcionáři jeho odvolání, ale dnes hlavní slovo mají velcí akcionáři, a ti svého kumpána neodvolali. 
       Minulý týden Kaeser jmenoval mluvčí klima fanatiků „Fridays-for-Future“ Luisu Neubauerovu za členku dozorčí rady dceřinné společnosti Siemens Energy. České přísloví kozu zahradnicí, kozel zahradník učinil. Kaeser prohlásil, že podporuje Fridays for Future, mládí prý musí vpřed. Dotyčná organizace kritizovala Siemens za zamýšlenou dodávku signálního zařízení pro doly v Australii. Klimatická organizace označovala dodávku za absurdní, v Austrálii tak moc hoří a Siemens postaví na nohy dalšího klima-zabijáka, řekla zelená funkcionářka Ricarda Langová. Ta hrůza, důl má fungovat až do roku 2080, koncern musí pochopit, co to znamená klimatická krize způsobená člověkem, sdělila veřejnosti mluvčí Neubauerová. A Kaeser rychle pochopil, oznámil, že projekt bude zmrazen a jmenoval dotyčnou do vedení firmy.
     Loni v červnu, když v Itálii zavřeli organizátorku pašování lidí do Evropy Rackete, sdělil Kaeser lidstvu: „Lidé, kteří zachraňují životy nesmí být ve vězení. Patří tam lidé, kteří zabíjí a rozsévají nenávist“.  Jak dlouho může ještě Siemens obstát ve světové ekonomické soutěži s takovým ředitelem v čele je záhadou.     

Žádné komentáře: