neděle 5. ledna 2020

kurz koalice zelena

Kurz znovu nejmladší

V některých německých mimo mainstream novinách se píše, že z lidoveckozeleného handlu půvabného Kurze vypadla nejlevicovější vláda, kterou Rakousko po válce zažilo, i když zelení dělali co mohli, aby to zamaskovali. Kurz využil opilého večera na Ibize a zbavil se silného koaličního partnera a jedním vrzem zlikvidoval i silného muže rakouské politické scény. Na manichejský  tah mu skočili i rakouští voliči. Němci bývalou koalici svobodných a lidovců sledovali se závistivým obdivem, nedaly se nesrovnávat vládnoucí kreatury v Berlíně s národně laděnou rakouskou vládou. A pravděpodobně zde byl důvod odporné intriky, německá moc hranice neuchrání, tanky nevyjedou, personál není technicky zdatný, aby nahodil motor, ale intrikovat, falzifikovat a odrovnávat nepohodlné lidi na to mají expertní týmy. V Rakousku se podařilo. Tuto vládu už nemůže nikdo závidět.
      Kurzovi evidentně nevadí vůbec nic pokud jde o levicový extrémismus,  žádným problémem nejsou úzké kontakty zelených funkcionářů k levicovým teroristům z antify. Do té doby než si to všechno rakouský volič uvědomí. Na rozdíl od Německa, Rakousko není mediálně zmanipulované a zastrašené, pořád ještě se konají svobodné volby a rakouský volič dokáže volit. Sebastian Kurz se proměnil v rakouskou Angelu Merkelovou, má pouze lepšího holiče, jinak totéž.
      Koaliční dohody zbastlili v zajímavém mottu, to nejlepší z obou světů, kompromis mezi lidoveckým a proimigračním ekolevičáckým. Pašeráci lidí ve velkém budou chránit státní hranice před masovou imigrací. Političtí experti vesměs argumentují, že koaliční kompromis může dlouhodobě fungovat, vedoucí politici obou stran jsou tak rozdílní, že kompromis může politickou scénu obohatit. V Rakousku v minulosti fungovaly politické kompromisy všeho druhu a nebránilo to dobrému vládnutí ve smyslu techniky vládnutí. Ale situace se poněkud posunula, dnes nejde o technicky dobré vládnutí, pokud se víc nebo méně sníží daně nebo naopak zavede ekodaň,  v podstatě se nic nestane, rozhodující je dnes zvrátit kulturní a ideologické klíma multikulturní proimigrační perverze, které usurpovalo veřejný prostor a v případě mládeže je většinovým náhledem. Zelení ve vládě nejen, že toto klíma nezvrátí, ale víc prohloubí a levičácký názor se nevratně zmocní veřejné narativy. Lidovecký kancléř je jim pouze užitečným idiotem, jak tyto lidi pojmenoval trefně Lenin. 

Žádné komentáře: