sobota 18. ledna 2020

brochand imigrace

Všude kolem ruiny

Bývalé kápo francouzské tajné služby (DGSE) Pierre Brochand poslal rozsáhlou analýzu imigrační situace ve Francii asociaci ResPublica (viz). Nemá pochyb. Občanská válka musí vybuchnout. Spisovatel Houellebeck v dopisu ParisMatch popisuje stav doby jako "všude kolem nás ruiny, v kterých musíme žít". Ale i kdyby se už střílelo, nic nezabrání podivné kapitulantské elitě žvanit o imigračním dobru a evropskounijním politrukům a s nimi spojené politické národní mafii vyhrožovat sankcemi a soudy zemím, které neotevřou ve velkém hranice imigraci a kvótám.
      V Bundestagu ve středu poslanec AfD Gottfried Curio vyzval vládu, aby zveřejnila náklady Spolkové republiky spojené s imigrací, odhadl je na 50 miliard. Podle poslance spolková vláda kamufluje náklady a důsledky politiky masové imigrace. Nepředstavitelná suma 50 miliard eur, injekce v této výši do industrializace Řecka (ne dar nadnárodním bankám) by postavila stát na nohy a regenerovala ve všech směrech, byl by to civilizační příslib celé Evropě.
      Pierre Brochand: Kdysi terasy kaváren francouzských měst frekventovaly rodiny s dětmi, často Italové, dnes tam vidíte většinou zahálející muže, s prázdnými a výhružnými pohledy, od kterých je lépe se držet ve velké vzdálenosti“. Brochandův postřeh se dá lehce postihnout téměř ve všech francouzských městech, někde tento jev už pohltil celé město, jako např. Béziers nebo se ho postupně zmocňuje, jako např. půvabné Clermont-Ferrand, oblast kolem Avenue de la Republique zjevně pamatuje velkou slávu Francie, dnes nejen, že má charakter islámské africké enklávy, ale navíc s viditelnou, nepochopitelnou nenávistí k bílé Evropě, která vyvolává husí kůži v návštěvníkovi. Podle Brochanda se většina francouzských měst v posledních desetiletích takto změnila. V hodinách, kdy bylo zvykem pracovat, se na těchto terasách a kolem velkých supermarketů, dnes většinou halal, vedou diskuze vesměs v cizím jazyku. Na teritoriu republiky se rozrůstají zóny nepodléhající francouzskému zákonu. Pak jeden den odhalíme, že francouzský obchod se zavřel, protože měl problémy když odmítal přejít na potraviny typu halal, a pak s překvapením a se strachem odkryjeme, že v této relativně klidné oblasti se pohybují buňky teroristických džihadistů, nejnebezpečnější, které země zná. Naštěstí jsme zasáhli včas.
     Francie se podle exšéfa tajné služby nic nenaučila z krvavých atentátů, které zasáhly zemi. Žádně diskuze kolem posvátného tabu multikulturalismu, politika a média preferují normalizaci a banalizaci krvavých zločinů, které jsou svázány s imigrací. Politici a média vybízí k dobrovolné slepotě. Nekontrolovaná imigrace vede k anarchii v hlavních francouzských městech. Brochand není ojedinělý se svými postřehy, šéf francouzské vnitřní bezpečnosti do května 2017 Patrick Calvare před parlamentní komisí říká totéž.        

Žádné komentáře: