středa 2. října 2019

samos imigrant

Samí rasisté kolem

Říká mladý Afghánec na řeckém ostrově Samos italskému reportérovi z Il Giornale. V Afghánistánu by vás nejspíš jeho příbuzní zabili už na cestě z letiště. Katastrofa na ostrově se slavnou historií, píše reportér. Stovky imigrantů každý den. Stovky velkých stanů kolem hlavního města Vathy. Ve městě je víc než 5 tisíc imigrantů, město samotné má 7 tisíc obyvatel. Imigrační hotspot financuje Evropská unie a už se v něm nedostává místa. Situace na ostrově je na pokraji exploze. Řecká vláda poslala na ostrov policejní kontingent, má zabránit násilí imigrantů a výbuchu občanské nespokojenosti. Poslední období narostly přepady a vyloupení obchodů, řekl policista reportérovi. Afghánci si stěžují, že ve městě je plno rasistů a nechtějí jim povolit volný pohyb po městě.
     Imigranti mají celodenní relax, v Turecku museli fachčit, zde je musí rasisté živit. Posedávají kolem přístavu a popíjejí, my platíme náklady na tuto komedii, stěžuje si mladý majitel kiosku Themos, jeho kšeft už turisty nepřitahuje. Velký problém! Němečtí i jiní turisté ještě před krátkým časem ostrov houfně navštěvovali, kromě pláží má i slavnou tisíciletou historii. Po otevření masové imigrační invaze Angelou Merkelovou a po proimigračních orgiích v Německu, německé turisty ostrov přestal zajímat, přitom zde by si rozkoší s imigranty mohli ušlechtilí Němci užívat ve velkém.
      Turisty nahradili placení Němci neziskovek, kteří transfer z Turecka organizují. To má být evropskounijní solidarita aneb korektní podlost germánského ducha. Ostrov turisty přestal přitahovat. Na internetu je spousta sociálních fór, kde si lidé vyměňují informace o podmínkách na ostrově. Je to jednoduché, lidé na dovolené nechtějí být obklopeni tisíci Afghánci popř. Pákistánci. Kdyby tomu tak bylo, preferovali by dovolenou v těchto zemích. A velká tragedie, Řekové samotní ostrov opouštějí, je vidět spousty domů a obchodů, které majitelé opustili. Situace trvá od roku 2015, kdy Němci záměrně spustili tuto hrůzu. A stále pokračují v její fatální organizaci. Letošní léto přijelo na ostrovy 28000 imigrantů, loni to bylo 18000. Pro celou zemi, navíc týranou evropskounijní ekonomickou politikou, je to obrovské břemeno. V imigračních hotspotech na Lesbu, Samu, Lerosu, Kosu, a Chiu je dnes 30000 muslimských imigrantů. Jiní imigranti jakoby neexistovali. Je to jasný záměr evropskounijních organizátorů této hrůzy.
       Policista říká reportérovi, že kolem těchto hotspotů je pozorovatelná silná koncentrace prostituce a drog. V Řecku samotném žije v důsledku evropskounijního finančního diktátu spousta velmi chudých lidí. Tito lidé nemají možnosti a materiální benefity ilegálních příchozích. Imigranti nemají zájem pracovat a práci nehledají, říká policista, stačí jim strava a ubytování zadarmo plus kapesné.
     Hněv obyvatelů ostrova se dnes konečně obrací proti pravému viníkovi - proti Evropské unii a proti jí sponzorovaným neziskovkám, které transfér organizují. Několik tisíciletí existuje něco jako SÍLA k ochraně hranice proti invazi, ty ostatní zbraně, kterými evropskounijní kašpaři operují, jsou jenom prázdné bláboly a lži . Čtenář článku Gianno píše: Je na místě domněnka, že v evropskounijním projektu se Řecko a Itálie mají proměnit v muslimskou Afriku.    

Žádné komentáře: