úterý 24. září 2019

pax europa

Srbové nejkvalitnější aneb nejdůležitější zprava z evropskounijního šedi

     Srbové jsou úžasný národ po všech stránkách, půl tisíciletí chránili Evropu před islámským nebezpečím a ona se jim podle odměnila, odměna v intencích germánské perverze. A protože bohové neodpustí podlost, to se dočteme už v Xenofontově Elinika, když zmiňoval spartské obsazení thébské akropole, tak určitě nezapomenou ani germánské podlosti vůči Srbům. Včera začali v Mnichově Srbové jednat i bez bohů. Tisíc fanoušků Rudé hvězdy Bělehrad. Škoda, že je nenapadlo obsadit mnichovskou radnici a převzít tam vládu, vstoupilo by to historie jako velké osvobození Němců od demokratury zombií.
       Tisíc fanoušků Rudé hvězdy se shromáždilo na Marienplatzu, kde se konalo povolené shromáždění BPE (občanské hnutí PAX EUROPA) proti politickému islámu. Proti hrstce odvážných z BPE asi stovky protidemonstrantů fašizoidních levičáků, což ovšem jsou dnes i mnichovští faráři. Plakáty typu „Mnichov je multikulti“, „Všichni rasisté do pr..“. Srbové mají s islámem staleté zkušenosti a pro levičáckou demonstraci proti kritikům islámu měli nulové pochopení, pokud nebylo přímo záporné.
      Organizátor hnutí BPE, novinář MICHAEL STÜRZENBERGER řekl, že Srbové okamžitě pochopili oč jde, dav multi-kulti protidemonstrantů, policie a televizní kamery na jejich straně, proti hrstce spravedlivých. Srbové mají smysl pro čest a jsou na straně slabších, jeden z nich přistoupil ke kritikům islámu z BPE a řekl „Ochráníme vás“. Když Srbové rozšifrovali další plakáty multikulturalistů, kteří jak známo vedou boj na život a na smrt se vším normálním, došlo k eskalaci. Začaly létat lahve od piva, židle a co bylo po ruce. Notoricky známá fanatická antirasistka a antifa-čka Jenny Schroder  dostala od Srbů po hubě a transparent ji zničili, nikdy si to nikdo z populistů neodvážil, srdce všech normálních Němců, bohužel trpících rakovinou zbabělosti, zaplesala. Pokud by neintervenovala policie, mnichovská levičácká scéna by byla rychle zlikvidována.
      Televize samozřejmě dala celý prostor kompletně k dispozici komentářům levičáků a neváhala s pošpiněním Srbů. Zelený levicový fanatik Brem v televizi: „Obklíčili nás a chtěli nás zničit“. Jenny Scroder. „Plivali na mě“. Konečně flaška od piva zasáhla i jednoho policajta. Televize špinila ve velkém srbský národ a jedním vrzem to vzala i se členy PAX EUROPA, místo kritici islámu difamace typu pravičáci, pravicoví populisté. Přitom v PAX EUROPA se velká část členů hlásí k tradiční levici a liberalismu. Mnichovský večerník to popsal takto: „Před radnicí atakovali bělehradští fotbaloví fanoušci demonstranty proti pravicovým aktivistům a nenávisti k islámu. Policie 30 osob zadržela“. 
     PAX EUROPA organizuje osvětovou kampaň k politickému islámu v německých městech, MICHAEL STÜRZENBERGER říká, že politický islám ohrožuje všechny nemuslimy včetně imigrantů, na jedné z posledních akcí se BPE  přihlásil s výpovědí jezida z Iráku, turecký atheista atd. MICHAEL STÜRZENBERGER je prominentní novinář, v 2002/2004 byl mluvčím mnichovské CSU, píše pro nonkonformní nemainstreamová média.
Komentáře k informaci o události vesměs typu:
Mein Herzlichen Dank an die Serbischen Gäste...  


Žádné komentáře: