středa 4. září 2019

afd sasko mladi

Prolhaný shitstorm

Proti jedné žurnalistce v německé režimní televizi MRD. Shitstorm, těžce se to překládá, ale doslovně použily nonkonformní info-weby v referování o režimním lynči proti televizní komentátorce Wiebke Binder, a to se možná jen přeřekla. Při reportování výsledků nedělních voleb v Sasku a Braniborsku, při zvažování všech možných vládních koalic, jako jednu z variant uvedla „měšťanskou koalici“ CDU s AfD. Je to logické, obě strany se programově hlásí k jednomu politickému směru, navíc pouze v tomto případě k parlamentní většině stačí spolupráce pouze dvou stran. Její konsternovaní kolegové z televize a zástupci režimních partají ji okamžitě začali lynčovat přímo před publikem. Vůbec si dovolit zmínit tuto technickou možnost je v Německu zločinem. Vlastní televize se cítila povinna okamžitě se k tomu vyjádřit.
       Přítomný poslanec CDU Wanderlitz se na otázku Binderové po měšťanské koalici proměnil v solný sloup: „Koalice s AfD by nebyla žádnou měšťanskou koalicí. CDU nekoaluje s okrajem!“ AfD přitom dostala čtvrtinu hlasů, téměř tolik co CDU, narostla ji voličská základna o 300%, CDU velké procento hlasů ztratila.
    V televizi n-tv něco podobného, k výsledkům voleb se dotazovali různých veličin a všechno podle scénářů až na jeden případ, a dalo se to očekávat,  bývalý předseda úřadu pro ochranu ústavy Hans-Georg Maassen, komentoval propad SPD v Sasku, přičítal to jejich pomatené imigrační politice, a k vrcholu všeho prohlásil, že CDU by měla vládnout bez levicových koaličních partnerů, sama vést menšinovou vládu. Nevinný výrok, ale pro mainstream nebezpečnější než výrok redaktorky Binderové. V okamžiku když se kamera vrátila zpátky do studia, propuklo běsnění tam přítomných, zdálo se, že mladý vousatý moderátor dostal epileptický záchvat, začal se chvět a vykřikovat, že něco takového není vůbec myslitelné a přítomný expert mu zuřivým způsobem sekundoval. Důvod? Nedalo by se vyloučit, že AfD by v některých parlamentních hlasováních hlasovala v jednom bloku s CDU. V Německu evidentně politické principy, jak se běžně praktikují v demokratických zemích, nejsou nosné, možné je pouze absolutní přitakání vládnoucímu režimu, už i myšlená alternativa má kontury zločinu.
       Jeden aspekt nedělních voleb v Sasku a Braniborsku sám osobě významnější než vysoké procento pro AfD samotné. Neuvěřitelný, záviděníhodný a... neobyčejně perspektivní. Česká Republika bohužel neoplývá tak zajímavou perspektivou. AfD v Sasku a Braniborsku masově volí mládež pod 30 let. V Sasku dosáhla AfD v tomto mladém segmentu 22% a je u mládeže nejvíc volenou stranou. Zelení 19% a CDU docílila pouze 17% hlasů. V Braniborsku jsou nejpopulárnější stranou mezi mládeží zelení s 23%, ale v závěsu AfD s 22%. CDU a SPD zde mezi mládeží dostaly pouhých 13% a 9%.
    Výsledek dokazuje, že přes pedagogický a mediální levicový teror, východoněmecká mládež má zdravé kořeny, a žádná polodebilní generace Gréta to není. Mulatizace a multikulti radosti u východoněmecké mládeže nevítězí. Podle statistik náskok CDU před AfD v Sasku se generuje z věkových kategorií nad 60 let.   
  

Žádné komentáře: