úterý 9. července 2019

hamacek avramopoulos

Místo Staňka Hamáček

Tedy od válu. Staněk kultuře neublíží, žádná už dávno neexistuje, divadla slabá a ještě slabší, pěvci huhňají, houslím to vrže, jeden osvícený český historik architektury před pár lety navrhoval udělat z Národního divadla parkoviště, nejen, že by se ušetřily stamiliony, ale další by to přineslo. Romány se nepíší, a pokud, tak nic moc, ostatní nachahmungsimitatio, performátorů plno,  tvorby málo.
   Hamáček, ve světle nových nebezpečných fakt ohrožujících naši státní integritu, by měl být okamžitě odvolán a nahrazen pro stát efektnějším kádrem, jinak ublíží národní budoucnosti a ne páru nenasytných manažerů kultury, jako Staněk. Avramopoulos je, a u Řeků to má tradici, plným mužem, v chátrající Evropské komisi mezi ženami a polopomatenými logicky posílil, navíc pokud řadu let opakujete jednu větu, nakonec se prosadíte, známé Kartágo musí být zničeno se prosadilo na celé čáře.
       Budou kvóty imigrační, předevčírem, včera - mele tuto otřepanou floskuli stále dokola, tento řecký mamlas se svým štábem organizuje
příští týden zasedání ministrů vnitra v Helsinkách. Jeho argumenty ze školy slaboduchých. Nové světlo prý padá na Afriku a ve světle nového světla se zjevuje ještě větší imigrantská krize ve Středomoří a v celé Africe. Že tam neodjede pomáhat sám, my primitivní póvl se musíme zušlechtit a každý musí mít svého imigranta i v ložnici, nejlíp přímo v posteli, radí vychýlená politkorektní evropskounijní ideologie. Všechny státy se musí podílet a brát si svůj imigrační podíl, tolik Avramopoulos v německém Weltu. V tomto světě už neexistuje pro tyto EU mamlasy nic jiného, nic důležitějšího, nic zajímavějšího. Pod sluncem už nikdo netrpí než jejich imigranti a evropskounijní politruci naší antiimigrantskou zarputilostí.
      Členské země
musí podle Avramopoulose urychlit své práce, a rychle odsouhlasit prozatímní řešení, co se zachráněnými miliony. Příští týden se sejdou pod jeho befelem ministři vnitra v Helsinkách a on jim ukáže. Přidal se k němu i spolkový ministr z CSU Mueller. Jsou signály, že kdysi pravicovou stranu CSU, ovládla zeleno-levičácká posedlost, někteří komentátoři tomu přikládají velkou váhu a považují to za velmi nebezpečné. Mueller chce na účet členských zemí EU pomáhat všem imigrantům v Libyi vylodit se v Evropě, z ostatní Afriky tam přicházejí stále noví zájemci o evropskounijní leho. Okamžitá evakuace (do Evropy) všech tam přítomných trpících je prý nezbytná. Ve světle těchto hrůz by bylo optimální, aby prezident rychle jmenoval ministrem vnitra pořádného chlapa nebo ještě lépe údernou ženu, kteří by měli sílu čelit Avramopoulosovi a spol.

Žádné komentáře: