neděle 30. června 2019

tauber churchill cdu

Představy jednoho ušlechtilého pucfleka versus jaltské ideje

Představy pucfleka Angely Merkelové o fašismu a demokracii? Peter Tauber, pokud náhodou při procházení satelitním etérem narazíte na německou televizi a tento plešatý je přítomen, pak Čechovi okamžitě naroste sebevědomí, podobných idiotů v TV se i v Česku nedostává. Dva nacisté počátkem června zastřelili kulkou do hlavy vyššího státního úředníka Waltera Lübckeho, ničím zajímavým se nevyznačoval, snad až na banální výrok, kterým zaujal před třemi lety, když prohlásil, že pokud někdo v Německu nesouhlasí s masovou imigrací, měl by se sám odstěhovat.
      Bývalého generálního tajemníka CDU a dnes státního sekretáře Petera Taubera, to dovedlo k poznání, že by základní občanská práva měla být odňata pravicově myslícím lidem. Tento člověk nikdy v minulosti s ničím vlastním nepřišel, a tak se v některých médiích spekuluje o tom, že za tím stojí nejvyšší německá špica. Vůdkyně Merkelová oznámila na evangelických dnech, že co se týče pravicového extremismu, bude se pokračovat v boji bez jakýchkoliv tabu, a podobně ministr vnitra Seehofer.
     Pravicově extrémní a fašistické je vše, co není levicové ve smyslu masové proimigrantské ušlechtilosti. Antifašistická bariéra, s ní úspěšně operoval již režim východoněmeckých komunistů, ovšem pokud v Německu stále řádí jed fašismu, jak tvrdí vůdkyně a dnes i vedení CDU/CSU, SPD a zelení, včetně TV kanálů, pak to nebude normální země a za zmínku stojí fundamentálnější nápad velkého Angličana Churchilla. Na jaltské konferenci navrhoval bezbolestným způsobem zbavit svět německého fašismu, nasypat jim do studní po pralinkách šmakující látku, kterou anglické tajné služby úspěšně za války několikrát použily, plodnost německých mužů by klesla k nule, a podle Churchilla by byl s fašismem navždycky pokoj. Národ by to zredukovalo a zbytkoví Němci by oprašovali exponáty v muzeích věnovaných jejich válečným zločinům.
      Stalin a Roosevelt se Churchillovi vysmáli. Stalin tvrdil, že pod dobrým vedením, všichni mohou pracovat pro socialismus a světový mír. V neomylné stalinské logice, dnes musí mít Němci vadné vedení, žádný mír, německé zbrojovky produkují zabíjení ve velkém, jejich auta otravují ovzduší na všech kontinentech, a jak naznačují jejich vůdci, fašismus tam prosperuje ve velkém, mluví pro ně pouze fakt, že mají nejlepší futr na světě. Churchillův nápad není dnes prakticky možný, látka šmakující po pralinkách se už nevyrábí. Nezbývá než pryč se všemi tabu, jak naznačuje vůdkyně, určitě i nám budoucnost připraví zajímavá překvapení, možná též budeme očištěni.
       Poválečný vůdce německých sociálních demokratů a skutečný antifašista Kurt Schumacher, v dobách, kdy sociální demokraté bojovali za sociální spravedlnost a společenskou rovnost, byli blízcí společenské realitě a ne mezinárodnímu kapitálu a masové imigraci, prohlašoval, že nový fašismus se nalakuje nalevo.
     Totalitární ideje Taubera a vedení CDU, která dávno není pravicovou stranou, dávají tušit, že se naplňují představy největších pesimistů o skryté podobě fašismu. CDU a většina mainstreamu podsouvají spoluvinu za vraždu Lübckeho německé opoziční AfD.  Prezidium CDU vydalo před pár dny prohlášení: „Duchovní a verbální propagandisté nenávisti a vymezování (proti imigrantům) otevřeli cestu násilí. Vedoucí funkcionáři AfD a mnozí členové se na tom vědomě podílejí. Mají zodpovědnost za otrávení společenského klimatu a zhrubnutí politického diskurzu. Kdo AfD volí a podporuje, musí vědět, že šíří nenávist, extrémní polarizaci a osobní očerňování. Vede to k vyhrožování, násilí, až k vraždě“. 
      V sobotním FAZ se k útoku prezidia CDU na opoziční AfD vyjádřil Wolfgang Kubicki, místopředseda FDP a místopředseda Bundestagu, jako jeden z posledních spravedlivých v německém mainstreamu ostře Taubera a vedení CDU kritizuje: „CDU podsouvá spoluvinu politickým oponentům, není to pouze kontraproduktivní, ale vrcholně nebezpečné.  Kdo je ve špatné straně, je spoluzodpovědný za vraždu, je to neseriózní a nezodpovědné. Je dovoleno napadat jinak myslící? Jako demokraté akceptujeme v našem státě bez problémů levicové násilí“.
       Na jednom informačním serveru píše čtenář, a velmi tristní výpověď: Dennodenně štvaní proti AfD, my, kteří zde již nějakou dobu žijeme si uvědomujeme, jak v posledních letech nám celoněmecká jednotná levicová fronta (mainstreamové partaje) lhala a stále lže. Probuzení bude velmi bolestivé. Levicoví protagonisté odejdou nebo skončí v prachu a neponesou žádnou zodpovědnost. Zanechají spálenou zemi, zchudlou a dlouhé roky utrpení pro obyvatele. Příkladů neúspěšných levicových diktatur je mnoho, a my jsme jedna z nich.


Žádné komentáře: