sobota 29. června 2019

putin osaka

Vladimír Putin včera ve FT

Ruský prezident v předvečer zasedání G20 poskytl hovor Financial Timesu, prezident ostře kritizoval šílenou imigrační politiku Angely Merkelové, otevřením hranic 2015 udělala „kardinální chybu“. Vladimír Putin pochválil Trumpa za jeho imigrační politiku, řekl, že nemůže posoudit, zda-li stavět stěnu na mexické hranici je dobré, ale je ještě horší, když se proti ilegální imigraci nepodnikne vůbec nic. Trump je „talentovaný člověk“, který přesně ví, co si volič přeje.
     „Každý zločin musí být potrestán“. Liberalismus označil prezident za obsoletní. Tyto ideje vedou k tomu, že „imigrant smí beztrestně zabíjet, plundrovat a znásilňovat, ale jejich imigrantská práva musí být hájena“.
     Prezident Putin se vyjádřil jasně: „Na každý zločin musí přejít trest“. Liberalismus neodpovídá zájmům velké většiny obyvatelstva. Obzvlášť v případě témat, která mnohé evropské vlády silně podporují - multikulturalismus a tolerance k homosexuálům. „Nemáme žádné problémy s LGBT lidmi, mohou žít jak chtějí“, řekl prezident, ale nějaké věci se nám zdají excesívní, např. dnešní dítě může mít víc pohlaví. Je důležité, aby práva homosexuálů a lesbických žen nezvrátily kulturu, tradice a rodinné hodnoty milionů lidí, které jsou většinovým jádrem populace.  

Žádné komentáře: