středa 26. června 2019

rajch heydrich francie

Nemají už nic než politickokorektní myšlení

Ředitel italského televizního kanálu RAI2 Carlo Freccero se trefně vyjádřil o politickokorektní evropské levici, kterou Italové nazývají radikal šik, stručně, stejný kádr jako v neděli na Letné. V tisíciletém trvání národa Čechů, v historické řadě podobných akcí, neklamným znakem podvodu a podlosti byla přítomnost dvou standart - česká a nějaká navíc. Český panovník když táhl do boje, i třeba v družině císaře, pouze pod českým lvem, husité v českých barvách v kališnickém poli, podobně národní revoluce 1848 a 1918. Výhradně české barvy.
    Demonstrace proti atentátu na Heydricha se vyznačovaly dvěma standartami, národní české barvy doprovázené říšskými. Únor 1948, stejně jako dnes, ve znamení demise, dvě barvy, české a sovětské! Protesty proti sovětské okupaci 1968 jednoznačně  československá standarta, stejně jako listopad 1989. V neděli na Letné dvě standarty, česká někde trapně v rohu a hlavně evropskounijní fangle. Stejné jako za Rajchu proti atentátu, nebo za komunistický puč 1948. Historická řada tohoto jednoduchého fenoménu nemá výjimky.
      Hlavním programem politickokorektních levopravých je unifikace, úplně všeho, stejné jako za Rajchu, nebo v roce 1950. Další body programu už nejsou nutné. Babiš musí odtáhnout, protože z mnoha důvodů neladí politickokorektním levopravým, není to ten pravý miliardář. Zamýšlet se nad tím, proč tomu tak je, je ztráta času. Třeba ani to není tak důležité, jako touha oprášit a vycizelovat politickou korektnost politickokorektních, upevnit se v ušlechtilosti a prohloubit neotřesitelnou víru v bruselskou modlu.
     Politickokorektní úplně zapomněli, že existují někde nějaké fabriky a tam proletariát. Trpícími proletáři jsou pro ně severoafrické masy dobře krmených islámských mladíků. Miliony polozahalených muslimek v bangladéšských textilkách nestojí za řeč. Jsou to přece jenom otrokyně úžasných bangladéšských a pákistánských mužů. Ušily košile a gatě těch na Letné, to je normální, jsme přece tak politickokorektně ušlechtilí. Protestující korektní se nakonec šli pomodlit k politickokorektním farářům ke sv. Antonínovi.
      Masová imigrace je explicitním principem, výjimečně, jako v neděli na Letné, zůstala v implicitní, ale stejně neotřesitelné rovině. Babiš musí pryč, protože netrpělivě čekají statisíce trpících muslimů na náš národní prostor - toto tvrzení by nikdo z demonstrantů na Letné nenegovoval. Maginotovou linií politickokorektní lži je právě masová imigrace a nahrazení národní populace někým jiným, demonstrace podobného typu jsou jen taktickým maskováním.
      Politickokorektní ideologie (levicová i pravicová) kompletně zradila národ, partaje tohoto ideologického proudu nejsou už dnes schopné číst realitu, jsou to  papoušci stále téhož.
      V politice i ekonomice není rozdíl mezi politickokorektní pravicí a levicí, žádná distance od globalistického liberalismu. Znakem levicové kultury bylo aplikování keynesiánských modelů v ekonomii, inflační oživení státní ekonomiky. Levice vládnoucí v Bruselu zardousila antikeynesiánským bigotním šetřením řeckou ekonomiku, dnes evropská levice unisono pokutuje Itálii za minimální pokus inflačního oživení dlouhodobé ekonomické recese. Politickokorektní (levice i pravice) partaje nejsou schopny vést evropské země, jsou nebezpečné, hlásají, že neexistuje rozdíl mezi kulturami, historie pro ně nemá velký význam. Politickokorektní partaje degenerovaly do té míry, že nejsou schopny zajistit minimální národní kohezi, ve Francii se jim podařilo rozložit stát, Francie se proměnila v území obsazované cizí civilizací. Po třiceti letech od vlády jedné strany, je absurdní, že k zajištění funkčnosti a udržitelnosti státu je politická role komunistické strany nezastupitelnou a demagogie politickokorektních demokratů neguje a rozkládá stát.


Žádné komentáře: