úterý 14. května 2019

berlin rakousko

Radosti v antirasismu

Řadu let, možná i od narození starců, se píše o tom, že v USA jsou volně k mání pistole a měl by se tomu udělat konec. Občas propukne v někom amok a vystřílí školu nebo kostel.  Německá ušlechtilá antirasistická rasa trpí jiným podivínstvím, podle statistik tam propuká amok každé tři hodiny. Každou třetí hodinu dojde k života nebezpečnému útoku nožem na člověka, v některých městech,  např. v Berlíně, je frekvence těchto útoků noži podstatně vyšší. Tato těžká psychická choroba vypukla v Německu poslední tři roky, podle mainstreamových médií důvod není známý. Pokud by vás napadlo, že to má souvislost s Merkelovou a ušlechtilými proimigrantskými idioty, kteří otevřeli hranice masové imigraci, tak pozor, nikomu neříkat, je to trestně stíhatelné.
      V Rakousku, asi proto, že tento národ má zdravější kořeny na nichž má podíl i český etnos, jednoduše při opuštění imigrant-ubytovny si dotyčný nesmí vynést kudlu. Kontroluje se to a postihy tvrdé. Žádné amoky nožem nepropukají.
       V Německu kriminalita spojená s imigranty narostla do takového stupně, že i spolkové země, kde vládnou fanaticky proimigrantští levičáci, Brémy a Dolní Sasko, předložily návrh zákona o zákazu nošení nože, jehož délka by přesahovala 6 cm. V důvodové správě plkají o všem možném, kromě jednoho a to zřejmě z Německa emigrovalo – pravda.  Předseda právního výboru Bundestagu, který je členem AfD a tudíž schopen pojmenovat věci pravýmy jmény,  Stephen Brandner: „Nikomu to nezabrání v páchání trestných činů, všichni víme, že tento problém v Německu před rokem 2015 neexistoval. Podobné zákazy nejsou navíc kontrolovatelné“.
     Některé spolkové země chtějí zavést zóny bez zbraní, imigrantští kriminálníci se určitě budou zákazu držet. Vládnoucí kasta bude ještě silněji kontrolovat a perzekvovat etnické Němce, ti v iluzi, že to něčemu pomůže, se tomu podvolí. K diskriminaci nesmí dojít v žádném případě, pachatelé se nesmí zacílit ani přesně pojmenovat, může mít tato logika nějaký efekt?
  

Žádné komentáře: