úterý 23. dubna 2019

ceylon sri lanka

Nenávidí všechny ostatní

Dnes ráno policejní mluvčí v Colombu Ruwan Gunasekara: mrtvých je už 310.  Odporný atentát na Ceylonu (kotahena  - shangri-la - kingsbury - 8.45; cinnamon grand - 8.50; Batticaloa - 9.05; Dehiwala - 1.45 pm; dematagoda -  2.15). Sebevražedné atentáty v křesťanských kostelích a 4 luxus hotelech. Většina mrtvých v Zion Church v Batticaloa jsou děti. Odporná a podlá jsou slova lítosti evropskounijní kamarily i papeže, kteří hanebně nutí Evropany, aby přijali miliony  těchto  individuí, připravují nám stejný osud.
    Papež se jedním dechem modlí za mrtvé a současně žehná milionům muslimů na cestě do Evropy. Ratzinger podobný zločin v Londýně v telegramu kardinálovi Murphy-O´Connorovi jednoznačně odsoudil  jako „barbarský akt proti humanitě“. U papeže Františka nic takového a podivná verbální kamufláž. Papežovo mlčení o původcích podobných zločinů vyvolává neklid i u katolických věřících,  František zamlčí stopy vrahů a rozmělní rozsah zločinu - apeluje na nutnost stavět mosty, máme otvírat dveře potřebným, hledajícím chleba atd. a to vesměs má na mysli právě muslimy.
     Jeden z identifikovaných atentátníků, se  skupinou jemu podobných, před pár měsíci poškodil sochu Buddhy v Mawanelle. Zabíjení jiných ve velkém - od východního Timoru, Nigérie, Iráku, Ceylonu, Paříže atd. A evropská odpověď - odporný vstřícný chechtot této mase lidí od Macrona, Merkelové, papeže, Junckera a národních quislingů. Katedrála hořela deset minut a vládnoucí klan to vydával za náhodný čin. Srilanský prezident Maithripala Sirisena vyhlásil stanné právo a tvrdě se půjde po problému, a jaká ubohá a trapná odpověď na podobné činy v namyšlené Evropě.
      6% populace na Sri Lance jsou muslimové, stejné procento jako křesťanů. Multietnická a multireligióní populace v Colombu nemá muslimy moc v oblibě.  Důvod je v tom, že oni jsou tak nepochopitelně jiní a mají problémy se integrovat do většinové populace. Kde je tedy důvod k nenávisti?
     Sri Lanka by mohla sloužit západním společnostem jako příklad k prostudování. Multietnická společnost prošlá tisíciletou historickou laboratoří. Evropskounijní elita a politikum je ve srovnání s tímto světem primitivní a trapné, jejich pravdy a dogmata nejsou než bláboly.      

Žádné komentáře: