pátek 15. února 2019

eu korupce rumunsko

Korupcestán

Zkorumpovaná je EU celá skrz naskrz, Rumunsko na prvním místě a pak hned Lucembursko a bruselské centrum. Zbavit se korupce je možné, potíž spočívá v tom, že bychom museli začít u sebe samotných (upíchnout dceru ve státní instituci je též korupce).  Odvážný moderátor Soukup odhaluje sílu korupčních principů vkořeněných i v Česku, tento úder, dokládaný i důkazy, je tak hrozný, že v podstatě i přemýšlivý občan není schopen reflektovat moderátorem předkládaná fakta, reflexe nad vlastním státem není v dané duchovní atmosféře doby vůbec možná a tudíž v daném momentě tato fakta neexistují, nejsme schopni je vstřebat. K reflexi nad vlastní zemí potřebujeme čas, bohužel moderátor pomalu svoji televizi zavírá a vyklízí pole ordinované slepotě.  
    Ministr zahraničí Korupcestánu Rumunska Melescanu, údajně liberál, žádá o víc NATO vojáků v zemi, aby je bránili proti Rusům. Zatím jsme něco podobného registrovali pouze u Poláků a baltických zemiček, NATO tam poslalo pár bataliónů a domorodci se nyní cítí bezpečně. Strach z Rusů nebo nenávist k nim má v těchto zemích charakter duševní poruchy, možná by bylo účinnější (a levnější) jim do jogurtů Jogobelly dodávat pregabalinum, proti strachu a nenávistným bludům to taky dobře působí. V Rumunsku by stačilo tento lék ordinovat zatím pouze ministrovi zahraničí a pár jeho kumpánům.
       O chátrající Rumunsko v minulosti moc nestál ani Leonid Brežněv, za poslední desetiletí EU diktatury úpadek ještě pokročil, a Rusové prý intenzívně zbrojí, aby se jich zmocnili. Rumuni podle Melescanu potřebují silnou přítomnost NATO v černomořské oblasti. Podle komentářů Rumunů k informaci, ministrův názor v rumunské populaci nikdo nesdílí, Rumuni si  tradičně cení nezávislosti. Ministr Melescanu je členem nejzkorumpovanější vlády od konce 2. světové války a kvůli korupčním aférám tato vláda brzo skončí. 
     Válečné štvaní a nekonečné protiruské provokace evropskounijních liberálních kašparů nebezpečně otvírají cestu lokálnímu atomovému konfliktu. Je podivuhodné, že v dnešní Evropě kromě protirasistických a proimigračních plků a na této rétorice parazitujících ong, politiků a mainstreamových televizí, neexistuje žádné hnutí ani občanské organizace, které by bojovaly za mír, jakoby mír byl něco automaticky daného, o kterém mohou rozhodovat popř. používat ve svých politických manipulacích a vydírání tuctoví politikáři typu rumunského ministra,  českotelevizní wipky a na ně napojení politici. NATO udeřilo v Libyi, v Iráku, v Sýrii, natovští „udatní“ borci válčí v Afghánistánu, po další frontě tohoto typu ve východní Evropě může toužit jen duševně nemocný, nejlíp pregabalinum ministrovi a do české televize.

Žádné komentáře: