pátek 23. listopadu 2018

natanjahu merkel arbour

Benjamin Natanjahu message

Včerejší Lidové noviny sugerují čtenářům, že v případě migračního paktu je Slovensko rozpolcené. Rozpolcenost - člověk by měl tendenci termín chápat ve smyslu dvou proti sobě stojících kvalit v jednom. Proti smyslu slova by bylo tvrzení, že Saúdská Arábie je religiózně rozpolcená, pokud vedle desítek milionů muslimů jsou tam tři stovky křesťanů. Lidovým novinám by neuškodilo hlubší seznámení s českými termíny. Rozpolcenost včerejšího článku: ministr Lajčiak plus pár hereček versus převážná většina Slováků. Ministr dokonce hrozí demisí, pokud vláda pakt o otevření Slovenska masové imigraci v prosinci v Lourdách nepodepíše. Lajčiak rok předsedal OSN a organizaci si zamiloval. Pokud mu Slováci dají možnost abdikovat na post, může se tam vrátit.
     Začíná se vyjevovat, kdo je vůbec  autorem nebezpečného paskvilu. Merkelová spolu s podobnou ženštinou  Louise Arbourovou, komisařkou pro lidská práva OSN. Dotyčná se zuby nehty bere za Arabskou chartu lidských práv a nenávidí Izrael. Otevřeně tvrdí, že migrační pakt je závazný, všichni jeho evropskounijní apologeti tvrdí opak. Merkelová našla v Arbourové spojenkyni pro své perverzní vize, za kulisami, pod vedením Německa a Maroka se scházeli letech 2017-18 politici, diplomaté a ong zájmové skupiny, zformulovali dokument a Německo se zákulisním nátlakem snaží přimět své satelity, aby se k paktu připojily. Migrační pakt nikdy nebyl zamýšlen jako nezávazný.  
    Soudružka Louise Arbourová není pouze autorkou migračního paktu, je to zuřivá politická aktivistka. Desetiletí prosazuje extrémní levicově liberální představy o lidských právech. Nenávidí USA a Izrael, netají se tím. Jako komisařka pro lidská práva v OSN pravidelně útočí na Izrael, nebo i na Kanadu. Ta dělá málo pro Indiány. Arabská charta lidských práv, která by Izrael nejraději vymazala z povrchu země, je podle Arbourové modelem pokrokového. 
    Merkelová, Arbourová, Lajčiak. Ne. Většina Evropanů se ztotožní s poselstvím Benjamina Natanjahu, které od včerejška visí na twitteru izraelského velvyslanectví v Berlíně. Komentáře Němců k poselství nenechají nikoho na pochybách. „Kéž bychom měli někoho takového“, „Prosím intervenujte u našich politiků, máte velký vliv“, „Úžasné poselství, ale pro Merkelovou, Steinmeiera, Maase a zeleno-rudé levičáky jste nyní už nacistou“, a stovky podobných.. 
Benjamin Natanjahu:
   Přikázal jsem ministerstvu zahraničí, Izrael nebude participovat na OSN migračním paktu a nepodepíše ho. Musíme chránit své hranice před ilegálními imigranty. Dělali jsme to do dneška a budeme v tom pokračovat.

Žádné komentáře: