čtvrtek 22. listopadu 2018

armada evropska

Evropskounijní armáda, zajímavé sex perspektivy

Merkelová a Macron už téměř rozhodli o budování evropskounijní armády. Nejspíš a la bundeswehr. určitě se tam naplní i Macronovy erotické vize. Bundeswehr má univerzitu v Mnichově, její prezidentka Merith Niehuss s požehnáním ministryně obrany svolala univerzitní konferenci. Z konference jasně vyplynula dvě fakta: Evropa se má na co těšit a za druhé, kam až to německá tupost dovedla.
     „Feminismus je velkou věcí, Bundeswehr musí sledovat společenský trend“, řekla prezidentka armádní univerzity Niehussová a pokračovala v úžasných pravdách. „Bundeswehr ženami pokročil o dva kroky dopředu, ale nejen ženy a jejich rovnoprávnost našly otevřené dveře do Bundeswehru, ale současně  další sex-diverzity. Tímto Bundeswehr předběhl celou společnost, kde se o těchto záležitostech mlčí. Homosexualita, transgender atd., mnohé instituce to vůbec nediskutují. Homosexualita je často absolutní tabu. V Bundeswehru tomu tak není“.
       Ministryně obrany Usula Leyenová organizovala v 2017 workshop „Sexuální orientace a sex-identita v Bundeswehru“, každý se mohl svobodně vyjádřit o svých sex-vizích, samozřejmě nesměly být normální. Podle Niehussové po těchto workshopech se zaznamenává v Bundeswehru hodně outingů. 
      Byl to úžasný den, řekla Niehussová o jednom armádním berlínském workshopu, mnoho transgender vojáků, i mezi důstojníky, a neobyčejné množství homosexuálů. „Všichni měli takovou radost, že jsme s nimi jednali jako s normálními. Bundeswehr je prostě na výši. Ženy jsou důležitým faktorem. Někdy je však se zájemkyněmi o armádu potíž, mají typicky ženské dotazy, jako kde jsou jesle. Musíme je naučit jinému  pohledu na svět. Když se podíváte do oddělení dětských hraček, ta hrůza, panenky pro děvčata, jeřáb pro kluky. Je to strašné.“ Strašné je, že tato individua vedou Bundeswehr a připravují se velet i evropské armádě. 

Žádné komentáře: