středa 5. září 2018

guterres imigrace

Globální strategie imigrace

Imigrační pakt globální strategie OSN  má být podepsán koncem roku v Marrakeši, předběžný dokument byl podepsán počátkem července, USA a Maďarsko nepodepsaly, bývalý ministr zahraničí tvrdil, že ČR k ničemu nezavazuje. Není to pravda, naštěstí exministr už hraje v jiném tyátru než je Černín, následovníci však nejsou o moc lepší. Podepíšeme vlastní odchod od Řípu.
      Tisíciletá historie, vždycky se to chápalo jako něco významného: Libuše věští, patria, kalich a palcát, exulant, pevnosti v Sudetech. Dnes nic. Dáme to Afričanům, mají moc horko na pouštích a je jich miliarda. Hamáček s Pochem vedou české ministerstvo zahraničí. Buďme protirasističtí, lepší v Černínu než tito dva plus Stropnický, bude Romka Horvátová z Krupky, ta  Říp nikomu nedá a s guterres-juncker-merkel si taky poradí.
     Exministra Stropnického to k ničemu nezavazuje, to je jasné, není sám, pak taky Čínu, Indii a stošedesát dalších zemí. Kromě Evropské unie pamflet nikdo nebude respektovat, je jedním z tisíců podobných, které OSN vyplodilo. Pamflet OSN cílí na Evropu, funkcionáři Evropské unie jsou taky jeho hlavními autory, hledali až našli další bič na své národy. Pamflet OSN promění byrokrati Evropské unie a jejich parlament v zákon. V pamfletu se praví, že lidé prchají před bídou a emigrace je z tohoto důvodu pozitivní. Kdysi se před bídou prchalo do práce, v moderním evropskounijním věku je to jinak.
    V OSN dokumentu se prozrazuje, že emigrace je zdrojem blahobytu, inovací a rozvoje globálního světa. A plno další málo smysluplné rétoriky o lidských právech. Planeta je prý obývaná světoobčany a ti si mohou vybrat zemi, kde hodlají žít. Škoda, že si nelze vybrat džob, ten v OSN by byl velmi zajímavý.  OSN GLOBAL COMPACT plky bazírují na mezinárodních normách, které se ještě dovymyslí a principu ne-odmítnutí  a ne-diskriminaci (afromuslima). Termíny jako ochrana imigranta ve všech fázích migračního cyklu, účinná senzibilizace veřejnosti na imigrační problém. 
    Socan Guterres z Portugalska, který OSN vede, je přímo proimigračním fanatikem do Evropy, do funkce protlačen kumpány z EU. Guterrez se již v roce 2016 vyjádřil: „Evropské národy nemají žádné právo na kontrolu svých hranic, místo toho musí přijímat chudé z celého světa.“ Tato perverze mu byla velkou kvalifikací, aby ho Evropská unie navrhla na nejvyšší funkci v OSN.
    Přípravy ke Globálnímu paktu inicioval již v roce 2006 pověřenec generálního tajemníka pro emigranty Peter Sunderland, to byla přímo proimigrační hlásná trouba a ultraglobalista. Tento letos zesnulý neoliberální fanatik byl velmi vlivný, byl EU komisařem, prezidentem Goldman Sachse, člen výboru Bildenberg, V Marrakeši si schválíme ortel: Imigrace (a sociální dávky s bytem a s důchodem pro jakéhokoli imigranta) je dalším lidským právem, lidská práva jsou nejvýš zavazující kategorií a povinně respektována všemi zeměmi (EU).       

Žádné komentáře: