pátek 14. září 2018

asselborn salvini

Asselborn versus Salvini

Asselborn je čistokrevná evropskounijní kreatura, jinak ministr zahraničí parazitního státu daňových zlodějů Lucemburska, jediným smyslem politiky, kterou proklamuje jsou imigranti a nenávist k Rusku. Nic jiného není pro Evropu podstatné. V březnu odvolal lucemburského velvyslance z Ruska, záminkou mu byl Skripal. V německých televizích je jako doma. Zvou si ho tam, aby urážel východní Evropu, nikoho vulgárnějšího už v německých médiích nemají. Řadu let nevybíravým způsobem útočí na Maďary s nenávistí, kterou se vyznačoval fašismus, několik let bezostyšně hlásá vyloučení Maďarska z EU.
    Dnes ve Vídni na setkání EU ministrů došly lucemburskému hlupákovi argumenty, nebo spíš vařil argumentační evropskounijní kafe ze sifonu, a korunoval to pr...lí (merde alors). Přerušoval Salviniho vulgárními gesty a nakonec něčím jako tužkou praštil o stůl, selhaly nervy. Dál tvrdil, že Itálie prý potřebuje imigranty, je tam přespříliš starých. Salvini mu odpověděl: „Jsem ve vládě proto, abych pomohl mladým, aby mohli mít děti, ne proto, abych lákal africkou mládež, aby nahradila evropskou“. Lucemburský blb Asselborn se zmohl na bla, bla, bla. Salvini: „Laskavě mě nerušte, též jsem vás nerušil“. Asselborn ztratil trpělivost: „V Lucembursku máme plno Italů, jsou to pro nás imigranti, v Itálii byste měli mít peníze pro vaše děti. Merde, alors“. 
     Videa se zasedání jsou skličující, svědčí o komatózním stavu Evropské unie. Žádné myšlenky, žádná energie něco řešit, nenávist k těm, kteří jsou schopni myslet.
Komentář 19gig a stovky podobných v Il Giornale.
     Měli bychom vystoupit z této Evropy, ať tam zůstanou sami se svými imigranty, k nám už nikdo nesmí. Lucemburský Blb, stejný jako alkoholik Juncker, děti státu, který recykluje peníze mafie a žije z daňových úniků poloviny světa, 

Žádné komentáře: