středa 22. srpna 2018

dusseldorf imigrant

Düsseldorf, ne zrovna bezpečné, ale policie zábavná

Před třiceti lety se po delší návštěvě levné řecké vinotéky u nádraží, dala přečkat noc v klenutce na zemi v některém ze sousedních baráků, Němci spícího diskrétně obcházeli. Časy se mění, dnes už tam moc Němců není, čtvrti kolem nádraží se dnes říká malé Maroko a flašku vína tam vytáhne pouze sebevrah.  Nová populace si přinesla podivný druh zábavy.
     Za bílého dne, na veřejném prostranství, pobodána nožem, v tomto případě samozřejmě šlo o čistokrevnou Němku, která posléze skonala ve špitálu. Íránec Ali S. byl ten vraždící dobrák (muslimští imigranti v Německu mohou být jen dobří, jinak jste rasista-fašista), po dotyčném se pátrá. Düsseldorf se propadl do této podivné radosti, v posledních týdnech šest podobných případů s fatálním závěrem.
    V 7.38 ráno na Bachstrasse zaútočil, dotčen ve své cti, 44letý Íránec Ali S. na 36letou Němku. Nejdřív vedl odvážný útok pěstmi, když padla na zem, bodal nožem a utekl. Náhodní chodci se snažili zastavit silné krvácení oběti a přivolali záchranku. Marně.
      Jak úžasný je tento typ cti této nové populace? Zabít bezbrannou. Až tak úžasný, že německé soudy k tomu přihlíží jako k polehčující okolnosti. „Jeho čest byly ohrožena“, stojí v soudních výrocích. Byla ustavena tzv. mord-komise, které se zabývá vyšetřováním, první sdělení komise: „Vražda ze cti, v afektu“. Velmi polehčující okolnost a navíc, když obětí je Němka, píší pi-news.
      Němka po dvou hodinách boje se smrtí na jednotce intenzívní péče skonala. Budiž jí země lehká. Kdysi rasa z které pocházela měla též své představy o cti, daleko od těch dnešních zbabělých a podlých. V Murmansku se někteří ze skupiny imigrantů, které se nepodařilo projít do Skandinávie, pokusili o ruské ženy. Policie nemusela zasahovat. Všichni imigranti požádali policii o rychlý návrat do svých zemí. Murmanští muži věděli jak vypadá čest a jak chránit své ženy.
    Extrémně zábavný je způsob reportování düsseldorfské policie.
- Ve středu, emocionálně postižený ve vlaku bodl 27letou do krku, postižená se nachází v komatu.
- Psychický labilní v tramvaji zaútočil na dvě ženy, naštěstí je tentokrát němečtí chlapi nevydali všanc a ochránili. Policie vyšetřuje zda-li nepřekročili ušlechtilé antirasistické německé zákony. Nebyl to pachatelův první případ, soudce ho poslal do otevřené psycholéčebny, kam by asi též patřil i se státní zastupitelkyní Brittou Zur“ „Kvůli relativně malým deliktům proti němu nepovedeme soudní proces“.
- Policie minulý pátek přivolána ke dvěma podobných případům, asi svátek sekyr. V Oberbilku psychicky zmatený sekyrou ohrožoval lidi na zastávce autobusu. To tak, zrovna v pátek (halal),  si někteří z čekajících dovolili harama (psa). Kolem zastávky projelo osobní auto se dvěma muži, pak se otočilo, jeden z nich vyskočil se sekyrou a ohrožoval lidi i psy. Zranil přitom  26letého Němce. Rychle přivolaná policie zachytila muže jižního (z Afriky) typu v akci. Na výzvu „odhoď zbraň“ reagoval ještě s větším bojovým odhodláním, policie musela použít plyn. Po zásahu byl útočník (ne oběť) okamžitě převezen do nemocniční ambulance a po ošetření propuštěn. 
   A podobný případ v Düsseldorfu-Morsenbroichu, starší muž tmavší pleti (výjimečně sdělila policie) psychicky traumatizovaný, se sekyrou v ruce hodlal proniknout do bytu své sousedky. Ta přes silný třes rukou přivolala policii. Při zatýkání musel být použit plyn a střelba do vzduchu. Dotyčný šoférován (doslovně policie) na psychiatrii. Momentálně se tmavokožec nachází na speciální düsseldorfské klinice.    
    Bylo to též v Düsseldorfu, kde před měsícem zavraždil Egypťan Ahmed F. svoji 7letou dceru, podle policie v typicky stresové situaci, vydíral telefonicky svoji ženu.
   Ve stejném městě před pár týdny psychicky rozrušený Tunisan bodl zezadu sekuriťáka nožem do krku, způsobil mu životu nebezpečné poranění.
   V Düsseldorfu vládnou nejspíš "psychicky narušení" socani toho nejhrubšího zrna, organizují ve velkém masové přesídlování z islámských zemí do města. Sociálnědemokratický starosta Thomas Geisel: „Ještě víc těch úžasných lidí, kteří nás tak obohacují“. Zřejmě se jedná v případě této socansko-merkel-zelené kliky o cynickou kalkulaci, aby vyhnali zbývající německou menšinu ve městě a v chaosu, který tam nastolili beztrestně vládli dál.

Žádné komentáře: