sobota 18. srpna 2018

benetton morandi

United Colors of  Benetton a spadlý most v Janově

Rodina Benetton na Václaváku řadu let propaguje jiné barvy kůže než bílé, jakoby Praha byla už poločerná, na Příkopech se zmocnili úžasného novorenezančního domu, odkud šíří šik-progresivrasa-hadry propagandu. Ředitel firmy Toscani se do té míry obtěžuje, že se účastní proimigračních akcí u italských přístavů. Ještě víc té pokrokové barvy a úžasného náboženství. Moderní jasné sdělení rodiny Benetton.
     A dál? rodina Benetton kontroluje autostrády v Itálii. Jak jinak než velmi výnosné. Příčina zřícení mostu Morandi v Janově se pořád vyšetřuje, ale začíná se vyjevovat, že Autostrade, kontrolované Benettonem, zanedbaly varování odborníků a neivestovaly do opravy mostu. A pravděpodobně do dalších podobných případů.
    Den po zřícení mostu se 42 oběťmi, kdy se ještě hledali mrtví, organizovala rodina Benetton tradiční party pro devadesát pozvaných z „významných kruhů“ ve vile Giuliani Benetton v Cortině. Žádný smutek, žádná vina. Rodina Benetton, který dlouhodobě uděluje lekce Evropanům z humanity, ukázala jak vypadá humanita peněz.  
      Na Twiteru se objevují vzkazy a fotomontáže řediteli Toscanimu, „do vězeňské košile s tebou“. Toscani je velkým apologetem afromuslimského obsazování Itálie.
    Velmi sdílený twitter, fotomontáž se zříceným mostem pod ním nápis „United Colors of Benetton“ a text: už si nikdy nic nekoupím od Benettonu. Famílie Benetton platila obrovskou proimigrační sociální kampaň. "Kampaň pro imigranty, profit z autostrád a mosty ať zabíjí italskou populaci“, na jiném twitteru.
   Socialistické D´Alemovy a Prodiho vlády poskytly Benettonu dálniční koncese, bývalý předseda vlády socan Renzi to potvrdil.
    Místopředseda vlády Di Maio počátkem týdne prohlásil: „Tehdejší vlády neviděly od Benettona žádné peníze, my ty kontrakty zrušíme a zaplatí pokutu. Autostrade mají finanční centrum v Lucembursku, a tedy neplatí daně. Když byl most v nebezpečném stavu, měly ho zavřít“.
     Na Twitteru: „United colors of money! Dobráci ve zlovůli. Pokrytci, kteří jsou velmi aktivní v destrukci Itálie. Všemi možnými způsoby! 

Žádné komentáře: